با حضور وزیر دفاع در شرکت دیزل سنگین ایران رونمایی از نسل جدید موتورهای سه مگاواتی کشور در آمل انجام شد.

باشگاه خبرنگاران جوان-نسل جدید موتور‌های سه مگاواتی با ورود متخصصان ایرانی در شرکت دیزل سنگین ایران در شهرستان آمل بومی‌سازی و تولید شد.

این نسل از موتور‌ها با حضور وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح رونمایی و افتتاح شده است. تولید نسل جدید موتور‌های سه مگاواتی که قادر است در برطرف کردن بخش ناترازی انرژی کشور در بخش‌های مختلف ریلی، اقتصادی، تولیدی، نیروگاهی و دریایی کشور موثر باشد در شرکت دیزل سنگین ایران آغاز شد.

سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح تولید موتور‌های سه مگاواتی را با نیازمندی بالای آن در کشور به عنوان یک نیاز برشمرد و اظهار کرد: خوشبختانه خط تولید شرکت دیزل سنگین ایران در آمل افتتاح شد.

وی افزود: ۶۰ درصد مراحل تولید این نوع موتور‌ها کاملا بومی سازی شده است و تا پایان امسال روند تولید این نوع موتور‌ها امسال تا ۸۰ درصد و تا سال آینده کاملاً داخلی‌سازی می‌شود.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با تاکید بر ظرفیت خوب در شرکت دیزل سنگین ایران در شهرستان آمل تاکید کرد: موتور‌های دیزل در کلاس‌های مختلف و ابعاد گوناگون در سال سرمایه گذاری برای تولید در حوزه‌های دریایی، ریلی، زمینی و دفاعی کشور ساخته می‌شود.

وی هدف مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح رت توسعه تولید در عرصه‌ها و زمینه‌های مختلف برشمرد و ادامه داد: افزود: تلاش داریم تولید زیر سامانه‌های این حوزه به بخش خصوصی واگذار شود.

سرتیپ عزیززاده از حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای سرمایه گذاری و یا مشارکت در سرمایه گذاری مشترک برای تولید موتور‌های دیزل استقبال کرد و گفت: از حضور سرمایه گذاران برای بومی کردن تولید و خودکفایی کشور استقبال می‌کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی به لحاظ زیرساختی برای شرکت‌های دانش بنیان وهم بخش خصوصی در شرکت دیزل سنگین ایران در آمل مهیاست.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح اعلام کرد: مسئولان استانی و شهرستانی و مدیران شرکت دیزل سنگین ایران هر نوع پیش بینی را در این زمینه داشته‌اند.

منبع: تسنیم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.