در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک زنجبیلی بدون نیاز به فر را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درست کردن کیک زنجبیلی خوشمزه و خوش عطر بسیار آسان است و مهم‌تر از همه این که نیازی به فر نداریم، چون قرار است آن را با بخارپز آماده کنیم. کیک زنجبیلی بخارپز را با کمک دستور مرحله به مرحله زیر درست کنید.

دستور تهیه کیک زنجبیلی بخارپز

وسایل مورد نیاز:

هم زن
کفگیر
الک
چنگال
چاقو
ترازو
بخارپز
۴ عدد قالب رمکین


بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک پرتقالی با سس کاراملی؛ عصرانه دلچسب پاییزی


مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:

۲ عدد تخم مرغ
۸۰ گرم آرد
۶۰ گرم شکر
۱ قاشق زنجبیل تازه
۲ قاشق غذاخوری روغن
بکینگ پودر

زنجبیل را شسته و رنده کنید.

به اندازه ۲ سر انگشت بکینگ پودر داخل آرد بریزید و مخلوط کرده و کنار بگذارید.

تخم مرغ‌ها را به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ‌ها به شکل خمیری دربیاید.

۱/۳ شکر را اضافه کنید و هم بزنید. (شکر را در ۳ مرحله اضافه کنید)

به مدت ۳ دقیقه مواد را هم بزنید.

با الک آرد را به مواد اضافه کنید.

سپس روغن و در آخر زنجبیل را اضافه کنید.

داخل قالب‌ها را با روغن چرب کنید و سه چهارم قالب‌ها را با مواد پر کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

زمانی که قالب‌ها را کنار گذاشته اید داخل بخارپز آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا بجوشد.

بعد از اتمام ۱۰ دقیقه قالب‌ها را داخل بخارپز قراردهید.

به مدت ۱ دقیقه شعله را زیاد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کم کنید.

قبل از برداشتن درب بخارپز ۵ دقیقه صبر کنید.

با باز کردن درب بخارپز کیک‌های فنجانی را می‌بینید که کاملا پف کرده اند.

این کیک ساده را می‌توانید در دورهمی‌های دوستانه برای دوستان تان درست کنید.

اگر علاقه زیادی به طعم زنجبیل ندارید می‌توانید به جای زنجبیل از کاکائو یا لیمو استفاده کنید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.