وجود اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها در زیتون های سیاه باعث مرطوب ماندن پوست و تغذیه سلول های پوست می شود، هم چنین روغن زیتون با دارا بودن ویتامین E پوست شما را در برابر اشعه های خطرناکی هم چون UV محافظت می کند، در این صورت پوست دیر تر پیر می شود و خطر ابتلا به سرطان پوست نیز کاهش پیدا می کند، علاوه بر این ها روغن زیتون به بهبود سریع زخم، سرکوب عفونت ها در مبارزه با بیماری هایی مثل آکنه، اگزما نیز کمک شایانی می کند.
نکته!
حتما بخوانید: کدام روغن ها برای تقویت مو مناسب است؟
ویتامین A مورد نیاز روزانه برای بدن توسط یک کاسه کوچک زیتون تامین می شود، ویتامین آ در سلامت بینایی و تقویت آن بسیار مهم و موثر است. با مصرف به اندازه ویتامینA از آب مروارید، دژنراسیون ، ماکولا، گلوکوم و سایر بیماری های چشمی نیز جلوگیری می شود.
انواع مختلف زیتون ها با دارا بودن پلی فنول ها برای کاهش التهاب مزمن با ممانعت از آغاز آسیب های بافتی در اندام ها بسیار موثر هستند. زیتون در رژیم های مدیترانه ای بر مبنای سبزیجات، میوه ها و دانه های کامل جایگاه ویژه ای دارد. به همین خاطر اگر می خواهید رژیم غذایی سالمی داشته باشید حتما از زیتون به عنوان میان وعده یا یک وعده غذایی کامل استفاده کنید.
هم چنین بخوانید: خواص باورنکردنی سیر
زیتون دارای ترکیبات گیاهی خاصی است که می توانند تولید اکسید نیتریک را افزایش دهند، بدین صورت با افزایش اکسید نیتریک عملکرد عروقی با افزایش جریان خون به سمت عضلات بدن بهبود پیدا می کند، این خاصیت زیتون اثر فوق العاده ای بر سلامتی دراز مدت و کوتاه مدت شما خواهد داشت. چرا که گردش خون بهتر می تواند تمامی چیزها را به خوبی تحت شعاع قرار دهد، این تاثیر در دویدن های ورزشگاهی تا کاهش خطر بیماری های مزمن به چشم می خورد، هم چنین بعضی از زیتون ها توانایی تامین 25 درصد از آهن بدن را دارند.
حتما بخوانید: خواص شگفت انگیز بادمجان
با توجه به این که میوه زیتون می تواند در کاهش استرس اکسیداتیو التهاب موثر واقع شود، توانایی این را هم دارد که از بافت های اندام های حیاتی مانند مغز انسان در مقابل آسیب های مضر و غیر قابل برگشت حفاظت کند، همچنین از خاصیت های دیگر زیتون می توان به این موضوع اشاره کرد که با دارا بودن ویتامینE خطر ابتلا به بیماری های شناختی را کاهش می دهد، علاوه بر موارد گفته شده در رژیم های حاوی روغن زیتون خطر ابتلا به آلزایمر نیز کاهش پیدا می کند.
پلی فنول ها در زیتون با کاهش دادن تخریب بافتی موجب افزایش تراکم استخوان ها می شوند. با این حال خطر شکستگی استخوان در کهن سالی نیز کم تر می شود.
از دیگر خواص زیتون می توان به تنظیم قند خون پرداخت. افراد با استفاده از روغن زیتون باعث کاهش قند خون شود. هم چنین اسیدهای چرب اولئیک می توانند باعث حفظ سلامتی قلب شوند. بر اساس تحقیقات و مطالعات انجام یافته رژیم های غذایی در برگیرنده چربی های تک غیر اشباع بالا و حاوی آنتی اکسیدان ها خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهند.
بیشتر بدانید: فواید اعجاب انگیز لیمو
حتما بخوانید: خواص درمانی سیاه دانه
میوه زیتون با داشتن اسیدهای چرب تک غیر اشباع باعث کاهش LDLکلسترول بد و عین حال حفظ کلسترول HDL خوب می شوند، همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی بسیاری قوی پلی فنول های زیتون از استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن که باعث مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی می شوند، محافظت می کنند، با مصرف روغن زیتون نیز کمتر در معرض مبتلا شدن به بیماری های قلبی ، عروقی، فشار خون بالا و... خواهید بود.
با مصرف این میوه بهشتی در وعده های غذایی از خواص زیتون بهره مند شده و زندگی سالمی را تجربه کنید.
انتهای پیام/