معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: این مرکز صرفا بهره بردار آزمون ورودی مدارس تیزهوشان است و در طراحی سوالات نقشی ندارد.
حمید رحمانی معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره انتقادات وارد بر نحوه طراحی سوالات آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان متوسطه اول که روز گذشته (پنجم مردادماه) برگزار شد، اظهار کرد: در برگزاری این آزمون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان صرفا بهره بردار است و استانداردهای پذیرش را تعیین کرده و در نهایت منتظر اسامی اعلامی از سوی مرکز سنجش آموزش و پرورش است تا بتواند برنامههایی مدون را طبق سیاستهای وزارت آموزش و پرورش برای پذیرفته شدگان اجرا کند.
وی با تاکید بر اینکه مرکز نقشی در فرایند برگزاری آزمون ندارد، ادامه داد: طراحی سوالات توسط گروهی از متخصصان برگزاری آزمون و توسط سنجش آموزش و پرورش انجام شده است.
معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان درباره تعداد پذیرش دانش آموزان در مدارس استعدادهای درخشان متوسطه اول برای سال تحصیلی جدید بیان کرد: به تدریج شیب نزولی برای کاهش جذب دانش آموز در مدارس استعدادهای درخشان در نظر گرفتیم و بر همین اساس امسال از ۱۵۰ هزار داوطلب، ۱۵ هزار دانش آموز پذیرفته خواهند شد و تعداد پذیرفته شدگان طبق استاندارد، ۲ درصد جمعیت کل دانش آموزی پایه ششم است.
رحمانی همچنین از تدوین دستورالعمل هیئت امنایی شدن مدارس دوره دوم استعدادهای درخشان خبر داد و گفت: بعد از تدوین این دستورالعمل که بر اساس مصوبه ۹۵۱ شورای عالی آموزش و پرورش است، مدارس دوره دوم استعدادهای درخشان به طور هیئت امنایی اداره خواهند شد و این روش به ارتقای عملکرد مدارس کمک میکند.
وی تصریح کرد: مسلما اجرای شتابزده این دستورالعمل ممکن است به مدارس و نحوه عملکرد آنها آسیب بزند، اما قطعا هیئت امنایی شدن مدارس استعدادهای درخشان، به بهبود روند اداره مدارس کمک میکند.
انتهای پیام/