قبادیان افزود: تا سال 95، 4 میلیون نفر ساعت در آموزشهای مهارتی شرکت میکردند و در سال 96 این میزان به سه برابر افزایش یافت چرا که سال گذشته از کمک دانشگاهها، آموزشگاهها، آموزش و پرورش و سایر نهادهای مربوطه کمک گرفتیم.
وی با اشاره به اینکه اکنون در کشور دانشکدههای کاربردی همچون عباسپور برای آموزش دورههای رسمی شکل گرفته است، گفت: مشکلی از نظر موسسات آموزش رسمی مهارتی نداریم و در شرایط فعلی دو هزار و 800 موسسه امکان خدمات رسانی دارند که این تعداد از موسسات آموزشی کشور چین با یک میلیارد جمعیت هم بیشتر است.
معاون آموزش و پژوهش وزارت صنعت با بیان اینکه وزارت صنعت برنامههای راهبردی را رهبری میکند، گفت: در بخش خصوصی بهترینها جذب میشوند که در چرخه اشتغال فعالیت کنند و اکنون ما هم به دنبال جذب بهترینها هستیم.
قبادیان ادامه داد: یکی از مواردی که باید به آن توجه جدی داشته باشیم تقاضا محوری بودن جذب نیروی انسانی است اما اکنون بیشتر به جنبه عرضه محور بودن توجه داریم، همچنین آموزش عالی در قبال بیکار بودن دانشجویان مسئولیتی نمیپذیرد.
وی افزود: هرچند در این دولت سعی شده تا دانشگاهها پذیرش خود را بر مبنای تقاضای جامعه انجام دهند، اما مشکل اینجاست که در این مجموعه نیروی خوبی برای مأموریتهای خاص تربیت نکردیم و هدفمند تقاضای سایر نهادها در آموزش عالی دنبال نمیشود.
معاون آموزش و پژوهش وزارت صنعت یادآور شد: اکنون صد هزار بنگاه صنعتی، تجاری و معدنی داریم که نیمی از آنها در هزار شهرک قرار گرفتهاند و آموزشهایی را در کنار این کارخانهها در این حوزه مورد توجه قرار دادیم همچنین طرح تات با هدف توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار از امسال با همکاری ستاد نیروهای مسلح برای سی هزار سرباز اجرایی میشود.
انتهای پیام/