یک متخصص طب ایرانی گفت:استفاده از شربت گل گاو زبان، بنفشه، نیلوفر و آب سیب در کاهش استرس داوطلبان کنکور نقش بسزایی دارند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛نعمت‌الله مسعودی متخصص طب ایرانی در خصوص روش‌های پیشگیری از استرس از منظر طب ایرانی توضیح داد: استرس موضوعی است که عموماً با تپش قلب ایجاد می‌شود و افرادی که از این مشکل رنج می‌برند باید عملکرد قلب خود را تقویت کنند.

وی با بیان اینکه مسئله کنکور سراسری باعث ایجاد استرس در برخی از دانش‌آموزان می‌شود، گفت: این افراد باید در این روز‌ها از عوامل استرس‌زا پرهیز کنند.

این متخصص طب ایرانی توصیه کرد: مصرف کاکائو، شکلات تلخ، قهوه و نسکافه باعث افزایش تپش قلب می‌شود لذا دانش‌آموزان در این ایام بهتر است از مصرف این مواد غذایی پرهیز کنند. همچنین مصرف غذا‌های گرم و خشک نیز توصیه نمی‌شود.


بیشتر بخوانید:توصیه‌های دقیقه نودیِ برترین‌های کنکور ۹۶ به کنکوری‌ها 


مسعودی با بیان اینکه خواب به موقع نقش بسزایی در کاهش استرس افراد دارد، توصیه کرد: قبل از آغاز امتحان کنکور سراسری تنفس عمیق می‌تواند کمک زیادی به کاهش استرس کند.

وی استفاده از شربت گل گاو زبان، بنفشه، نیلوفر و آب سیب را از جمله نوشیدنی‌هایی دانست که در کاهش استرس نقش بسزایی دارند.

این متخصص  در پایان توصیه کرد: دانش‌آموزان بهتر است در زمان امتحان شربت آبلیمو و عسل به همراه خود داشته باشند و مصرف کنند. استفاده از این نوشیدنی به مراتب از مصرف آبمیوه‌های صنعتی بهتر خواهد بود.

منبع:فارس

انتهای پیام/

نوشیدنی‌هایی که به  استرس داوطلبان کنکور کمک می‌کند

برچسب ها: کنکور ، روانشناسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.