به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ سوپ کرفس حاوی انواع ویتامینهای A ، C ، K ، گروه ویتامینهای B مانند B۱ ، B۲ ، B۶ ، سدیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منگنز، فیبر، روی و اسید فولیک است.
برای بررسی خواص سوپ کرفس و اینکه مصرف این سوپ برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتوگو کردیم که در ادامه مشروح آن را میخوانید.
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهمترین خواص سوپ کرفس اظهار کرد: این سوپ نقش موثری در تقویت دستگاه گوارش، تناسب اندام و لاغری افراد دارد؛ سوپ کرفس برای مبتلایان به آرتروز و روماتیسم بسیار مفید است.
وی درباره خواص دیگر سوپ کرفس بیان کرد: این سوپ به علت داشتن ویتامینهای A و C موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود؛ سوپ کرفس خاصیت آنتی بیوتیکی دارد بنابراین عفونتهای بدن را از بین میبرد؛ این سوپ برای مبتلایان به سرماخوردگی هم مفید است.
عظمایی با اشاره به مفید بودن سوپ کرفس برای مبتلایان به فشار، قند و چربی خون یادآور شد: این سوپ تأثیر چشمگیری در تقویت و جوانسازی پوست و مو دارد و کبد، کلیه و مجاری ادراری را هم پاکسازی میکند.
کرفس خُرد شده ۳۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
پیاز یک تا ۲ عدد
کلم خُرد شده ۱۰۰ گرم
تره فرنگی یا پیازچه ۲ عدد
سیبزمینی یک عدد
سیر چهار حبه
نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
جعفری و آویشن خشک شده به مقدار لازم
روغن کنجد به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
جعفری تازه به مقدار لازم برای تزئین
نخست پیاز و سیر خرد شده را تفت بدهید سپس کرفس خُرد شده را هم به آنها اضافه کنید.
آب، سیب زمینی، کلم، هویج، تره فرنگی یا پیازچه خُرد شده را به مواد اضافه و صبر کنید تا در حرارت ملایم به خوبی بپزند و جا بیفتند.
ادویه جات، جعفری و آویشن خشک شده را به سایر مواد اضافه کنید.
روی سوپ را با برگ جعفری تازه تزئین کنید.
انتهای پیام/