به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد. پودینگ ماست و تخم شربتی برای دسر انتخاب مناسبی است.
ماهنامه کیک و شیرینی: تخم شربتی یا همان تخم گیاه ریحان ظاهر جذاب و خواص فراوانی دارد. پودینگ ماست و تخم شربتی برای دسر انتخاب مناسبی است.
بیشتر بخوانید:طرز تهیه سیب زمینی تنوری با قارچ و ماست
میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر
مواد لازم لایه زیرین:
تمشک یا شاتوت: ۱۰ عدد
ماست: یک پیمانه
تخم شربتی: ۳ قاشق سوپخوری
عسل: یک قاشق سوپخوری
مواد لازم لایه رویی:
خرما (بدون هسته): ۵ عدد
بادام خام: ۱۰ عدد
ماست: یک پیمانه
تخم شربتی: ۳ قاشق سوپخوری
تمشک، ماست و عسل را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
تخم شربتی را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
این مخلوط را به صورت یک لایه در ظرفهای سرو بریزید.
برای تهیه لایه رویی، هسته خرماها را جدا کنید.
خرما، بادام خام و ماست را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
تخم شربتی را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد.
سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
این مخلوط را در ظرفهای سرو روی لایه زیرین بریزید.
حداقل سه ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید.
منبع:ماهنامه کیک و شیرینی
انتهای پیام/