در مطلب زیر طرز تهیه ماهیچه بسیار لذیذ ارائه شده که آن را می‌خوانید.

با روش زیر ماهیچه‌هایی لذیذ و خوش طعم درست کنید.که در ادامه طرز تهیه این غذا را بخوانید:

 

فوت و فن پخت یک ماهیچه خوش طعم

مواد لازم:
ماهیچه از استخوان جدا نشده: به تعداد افراد
روغن: به میزان لازم
زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آب‌کرده: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد برای ۳ ماهیچه


بیشتر بخوانید:خوراک گوشت و کدو؛ مخصوص میهمانی های ناخوانده


 

طرز تهیه ماهیچه خوش طعم:


مقدار کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را تفت دهید.
ماهیچه‌ها را به آن اضافه و سرخ کنید تا طلایی شود.

این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید که آب موجود در گوشت خارج نشود.

بعد در یک قابلمه که کف آن گنجایش تعداد ماهیچه‌ها را داشته باشد، آن‌ها را در یک ردیف چیده و روی آن‌ها را با پیاز خرد شده فراوان بپوشانید.

روغن زیتون، زعفران و فلفل را هم به آن اضافه و حرارت را کم کنید و اجازه دهید ماهیچه با آب پیاز‌ها و آب موجود در خودش پخته شود.
دقت کنید تا زمان پخت کامل نباید ماهیچه‌ها را جابه‌جا کرد و پیاز‌ها حتما روی گوشت باشد.

برای پخت این ماهیچه اصلا نیاز به آب نیست. وقتی کامل پخته شد. به آرامی جابه‌جا کنید وقتی پیاز در این حالت سرخ شد به آن نمک بزنید.
با این روش پخت، ماهیچه بسیار لذیذ و خوش طعم می‌شود. امتحان کنید.

منبع:سیمرغ

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.