کشک کدو مانند کشک بادمجان از جمله غذا‌های خاصی است که هر کسی آن را دوست ندارد، ولی برای کسانی که عاشق کدو هستند غذایی متنوع و بسیار لذیذی خواهد بود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کشک کدو مانند کشک بادمجان از جمله غذاهای خاصی است که هر کسی آن را دوست ندارد ولی برای کسانی که عاشق کدو هستند غذایی متنوع و بسیار لذیذی خواهد بود.

فرمول یک کشک کدوی خوشمزه

مواد لازم کشک کدو

کشک 1 پیمانه
کدو سبز 750 گرم
پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
سیر داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
فیله گوجه فرنگی 4 عدد
پودر مغز گردو برای تزیین به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
مواد لازم مناسب 5 نفر

طرز تهیه:

زمان تهیه 30 دقیقه
زمان پخت 45 دقیقه

شش عدد از کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد نموده و سرخ کنید.
نیمی از پیاز داغ، سیرداغ و فیله های گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه نموده و چند بار هم بزنید. کمی نمک، فلفل و زردچوبه به آن ها اضافه کنید.
سپس حرارت را ملایم نموده و درب ظرف را بگذارید تا کدوها با آب گوجه فرنگی بپزند.
بعد از آن که آب غذا کشیده شد، نیمی از کشک را اضافه نموده و شعله را خاموش کنید.
سپس کدوهای خرد شده و گوجه فرنگی را با گوشت کوب کاملا بکوبید تا نرم شود.
چهار عدد از کدوهایی را که کنار گذاشته اید، از وسط نصف کرده و سرخ کنید و اجازه دهید تا این کدوها نیز کمی بپزند.
مغز کدوهای دو نیم شده را خارج نموده و در ظرف بچینید و وسط آنها را از مخلوط کشک کدو و گوجه فرنگی پر کنید و روی آن را با بقیه پیاز داغ، سیرداغ، پودر گردو، نعنا داغ و کشک تزیین نمایید.

منبع:سرآشپز

انتهای پیام/

طرز تهیه کشک کدو

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.