سمبوسه یک پیش غذای محبوب است که به طریق مختلف تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه سمبوسه تن ماهی را آورده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،سمبوسه یک پیش غذای محبوب است که به طریق مختلف تهیه میشود. در این مطلب طرز تهیه سمبوسه تن ماهی را آورده ایم.

سمبوسه تن ماهی را حتما امتحان کنید

میزان سرو: 10 نفر

مواد لازم:

خمیر نان: به مقدار لازم
کنسرو تن ماهی (کوچک) یک عدد
سوسیس (خرد شده): 5 الی 6 عدد
گوجه فرنگی (ریز خرد شده): 2 عدد
فلفل دلمه ای (ریز خرد شده): به مقدار لازم
پیاز (خرد شده): یک عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
لیمو ترش: یک برش کوچک
پیازچه (ریز خرد شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
زرده تخم مرغ: یک عدد
شیر: 2 قاشق سوپ خوری
سمبوسه تن ماهی؛ حتما امتحان کنید

طرز تهیه:

روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
پیاز و سوسیس خرد شده را در روغن تفت دهید.
گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید.
مواد را حدود 5 دقیقه تفت دهید.
پیازچه ریز خرد شده، تن ماهی و آب لیمو ترش را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
خمیر نان را روی سطح کار پهن کنید.
دایره هایی به قطر 10 سانتیمتر از خمیر قالب بزنید و حدود دو قاشق چای خوری از مخلوط تن ماهی را وسط هر برش خمیر قرار دهید و خمیر را به شکل هلال کنید، انگشتان خود را با آب خیس کرده و لبه های خمیر را محکم کنید.
رویه تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و با برس روی سمبوسه ها بمالید.
آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
سپس سرو کنید.

منبع:ماهنامه سفره ایرانی

انتهای پیام/

طرز تهیه سمبوسه تن ماهی

برچسب ها: دانستنی ها ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.