به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در این مطلب پنج چای مناسب برای کاهش وزن معرفی شده است؛ هر یک از این پنج چای خواص جادویی و منحصر به فرد خود را دارند، اما همه آنها با کاهش ترشح هورمونهای مربوط به گرسنگی به سوختن کالری و چربی ذخیره شده در سلولهای چربی بدن شما کمک میکنند؛ این چایها در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، رفع گلودرد و دیابت نیز تاثیر دارند، روزانه سه تا چهار فنجان از این چایها را مصرف کنید تا شاهد تاثیرات شگرف آنها باشید.
قبل از شروع ورزش با نوشیدن یک فنجان چای سبز، فرآیند از بین رفتن چربیها را سرعت ببخشید، اخیرا در همین زمینه یک مطالعه 12هفتهای انجام شده است؛ طبق نتایج به دست آمده از این مطالعه، افرادی که در کنار ورزش 25 دقیقهای روزانه خود، چهار تا پنج فنجان چای سبز مصرف میکنند، به طور متوسط حدود یک کیلوگرم بیش از دیگران وزن از دست میدهند، چای سبز حاوی ترکیبی به اسم کاتچین است، این ماده ضمن آزاد کردن چربی از سلولهای چربی، عملکرد کبد را در تبدیل چربی به انرژی بهبود میبخشد.
اولانگ در زبان چینی به معنای اژدهای سیاه است، این چای، گیاهی به رنگ روشن است؛ این چای نیز مانند چای سبز حاوی ماده کاتچین است، چای اولانگ با افزایش متابولیسم روند کاهش وزن را سرعت میبخشد. مطالعه انجام شده در مجله چینی "ژورنال انتگریتیو مدیسن" نشان داده افرادی که به طور منظم چای اولانگ مصرف میکردند، توانستند در 6 هفته، 6 پوند (معادل 2.7کیلوگرم) وزن کم کنند.
یک فنجان چای نعناع بنوشید و لاغر شوید، برخی مواد معطر میتوانند گرسنگی را تحریک کنند، برخی دیگر نیز در سرکوب گرسنگی بسیار مفید عمل میکنند. طبق نتایج یکی از مطالعات منتشر شده در مجله پزشکی اعصاب و ارتوپدی، افراد توانستند با بو کردن رایحه نعناع در هر دو ساعت یک بار، در یک ماه حداقل پنج پوند (2.3 کیلوگرم) وزن کم کنند؛ همچنین کافئین موجود در چای نعناع 25درصد کافئین موجود در یک فنجان قهوه است، به همین دلیل چای نعناع با داشتن میزان کم کافئین برای حل مشکل بیخوابی مفید است، شما میتوانید با اضافه کردن چند قطره نعناع به بالشت خود یا سوزاندن شمعهای نعناعی و بو کردن رایحه این گیاه به لاغر شدن خود کمک کنید.
فرآیند خشک شدن چای سفید به صورت طبیعی و اغلب در زیر نور آفتاب انجام میشود، همین موضوع سبب شده است تا چای سفید در مقایسه با سایر چایها، منبع غنی آنتی اکسیدانها باشد، پلی فنول موجود در چای سفید سه برابر چای سبز است، طبق نتایج منتشر شده در مجله تغذیه و متابولیسم چای سفید به طور هم زمان ضمن افزایش سرعت سوختن چربی، تشکیل سلولهای چربی را متوقف میکند.
چای رویبوس از گیاهی با برگهای قرمز درست میشود، این گیاه بیشتر در منطقه سدربرگ واقع در آفریقای جنوبی و در نزدیکی کیپ تاون رشد میکند، رویبوس حاوس آنتی اکسیدان منحصر به فرد و قدرتمند آسپالاتین است، این ماده رویبوس را تبدیل به یکی از بهترین چایهای لاغری کرده است، طبق تحقیقات وجود این ماده در رویبوس ترشح هورمونهای استرس را کاهش میدهد؛ هورمون استرس خود محرک گرسنگی است و به ذخیره چربی اضافه کمک میکند، این هورمون همچنین در فشار خون بالا، سندروم متابولیک، بیماریهای قلبی عروقی، مقاومت در برابر انسولین و دیابت نوع 2 نیز تاثیر دارد.
انتهای پیام/