آرد گندم یکی از مواد غذایی پر مصرف در پخت و پز است که به تازگی آرد بادام توانسته است جای آن را بگیرد.

5 خاصیت درمانگر آرد بادام را بشناسیدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تهیه آرد بادام بسیار راحت می باشد. ولی قبل از آن که این آرد را در رژیم غذایی خود جایگزین کنیم بهتر است بدانیم که آرد بادام دقیقا چگونه به دست می آید و چه خواصی دارد.

آرد گندم یکی از مواد غذایی پر مصرف در پخت و پز است که به تازگی آرد بادام توانسته است جای آن را بگیرد. تهیه این آرد بسیار راحت می باشد. ولی قبل از آن که این آرد را در رژیم غذایی خود جایگزین کنیم بهتر است بدانیم که آرد بادام دقیقا چگونه به دست می آید و چه خواصی دارد.

آرد بادام چیست ؟

آرد بادام همان طور که از اسمش مشخص است از بادام تهیه می شود و تمامی خواص بادام را دارا می باشد. پس از آن که پوست نازک بادام را از آن جدا کردیم به صورت یک پودر بسیار ریز در می آوریم و آرد را از آن تهیه می کنیم.

به تازگی این آرد جایگزین آرد گندم در صنعت آشپزی شده است چرا که آن یک منبع غنی از مواد مغذی می باشد و برای سلامتی بسیار سودمند است. علاوه بر خاصیت آن، افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا می باشند به دلیل آن که بدنشان قادر به پذیرفتن گلوتن نیست می بایست از مواد غذایی که آرد گندم ندارند مصرف کنند.

به این ترتیب می توان گفت که آرد بادام گزینه بسیار مناسب برای این افراد محسوب می شود.آرد بادام در مقایسه با آرد گندم تفاوت قیمتی کمی دارد و کمی گران تر از آرد گندم در بازار عرضه می شود.
مزایای آرد بادام برای سلامتی

یکی از مهمترین مزایای سلامتی آرد بادام افزایش بهبود کارکرد و سلامتی قلب است. این آرد از بدن در برابر سرطان های مختلف محافظت می کند. خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد و در افزایش انرژی و کاهش وزن بسیار موثر عمل می کند.

با دیگر مزایای این آرد آشنا شوید


قلب سالم با بادام

میزان قابل توجهی چربی های اشباع نشده در آرد بادام وجود دارد. در حقیقت می توان گفت که این چربی برای بدن مزایای بسیاری دارد. از جمله این که عوارض قلبی عروقی را تا حد زیادی کاهش می دهد. بیماری هایی که از کلسترول بالا ایجاد می شوند مانند آترواسکلروز، حملات قلبی و سکته مغزی به کمک آرد بادام کاهش پیدا می کنند.

پیشگیری از سرطان

تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم آرد بادام می تواند اثر ضد سرطان داشته باشد. بیشتر سرطان ها به خصوص سرطان کولون به کمک این آرد پیشگیری می شوند. برخی از عناصر فعال و چربی های سالم موجود در آرد بادام سبب جلوگیری از تشکیل سلول های سرطانی در سایر نقاط بدن می شود.

بادام بمب انرژی

آرد بادام به دلیل این که یک منبع سرشار از کربوهیدرات های سالم می باشد به عنوان یک ماده غذایی سرشار از انرژی به شمار می رود. این آرد بر خلاف آرد گندم که قند بسیار بالایی دارد، میزان خیلی کمی قند و در عوض کربوهیدرات فراوانی دارد.

با آرد بادام وزن کم کنید

با توجه به میزان تراکم مواد مغذی در این آرد، گزینه بسیار مناسبی جهت کاهش وزن به شمار می رود. شما به کمک این آرد خیلی راحت تر و سریعتر از دیگر مواد غذایی می توانید وزن خود را کم کنید.

هضم بهتر به کمک آرد بادام

آرد بادام مقدار زیادی فیبر دارد. این میزان ۱۰ % از نیاز روزانه هر انسان است. این آرد سبب می شود که حرکات لوله ای روده ها و دستگاه گوارش بهبود یابد و علائم یبوست و اسهال کاهش پیدا کند.


بیشتر بخوانید: 20 «روغن گياهی» با خواص شگفت انگيز را بشناسيد


 



چگونه آرد بادام تهیه کنیم ؟

در صورتی که می خواهید آرد بادام را خودتان در منزل تهیه کنید می بایست از این روش پیش بروید.

مرحله ۱ – یک فنجان بادام را به روش بلانچ پوست بگیرید.

مرحله ۲ – اجازه دهید بادام ها به خوبی خشک شوند و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشند.

مرحله ۳ – بادام ها را داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را ۳۰ الی ۴۰ ثانیه روشن کنید.

مرحله ۴ – آرد به دست آمده از بادام را در یک ظرف کاملا در بسته و دور از نور خورشید نگهداری کنید.

به این ترتیب آرد بادام شما آماده می شود و می توانید برای بسیاری از غذاها از آن استفاده کنید.

موارد مصرف این آرد بسیار زیاد است. شما می توانید از این آرد در هر غذایی که آرد گندم وجود دارد استفاده کنید. میزان مصرف آن درست به اندازه آرد گندم محاسبه می شود. این آرد از آرد گندم کمی سنگین تر است و اگر دوست داشته باشید می توانید به میزان نصف نصف از آرد گندم و آرد بادام استفاده کنید.

این آرد به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع نشده در درمان التهابات بسیار موثر عمل می کند. در صورتی که میزان بالایی از این آرد استفاده کنید ممکن است وزنتان اضافه شود.

از آن جایی که عناصری مانند گلیکوئیدهای سایگونوژن در مقادیر بالای بادام وجود دارد و ممکن است منجر به تولید سیانید هیدروژن شود که حالتی تقریبا سمی ایجاد می کند. بهتر است در مصرف بادام میانه روی را در نظر بگیریم.

منبع: سلامتی

انتهای پیام/

برچسب ها: رژیم غذایی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.