به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخهای آهنی پهن قرار داده میشود و بر یک منقل سرباز پر از زغال چوب سوزان کباب میشود.
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
-گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
-گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 500 گرم
-چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): 150 گرم
-فلفل قرمز (ریز خرد شده): 2 عدد
-نمک: به مقدار لازم
-فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
-فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: بادمجان عثمانی خوشمزه و لذیذ + دستور تهیه
طرز تهیه:
1. گوشت گوساله، گوشت گوسفندی، چربی دم گوسفند و فلفل قرمز ریز خرد شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید و مواد را حدود 10 الی 15 دقیقه ورز دهید. روی مواد را با سلفون بپوشانید و یا در ظرفی در دار بگذارید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
2. مواد را دوباره ورز دهید و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. دستان خود را کمی مرطوب کنید. هر قسمت از گوشت را به سیخ بکشید. کباب ها را روی گریل کباب کرده و سرو کنید.
منبع: ماهنامه سفره ایرانی
انتهای پیام/