آدانا کباب یک کباب ترکیه‌ای بسیار پرطرفدارا است که در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ آدانا کباب یک کباب دراز لول شده با دست است که بر سیخ‌های آهنی پهن قرار داده می‌شود و بر یک منقل سرباز پر از زغال چوب سوزان کباب می‌شود.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

-گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
-گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 500 گرم
-چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): 150 گرم
-فلفل قرمز (ریز خرد شده): 2 عدد
-نمک: به مقدار لازم
-فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
-فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه آدانا کباب مخصوص با طعمی فوق العاده خوشمزه


بیشتر بخوانید: بادمجان عثمانی خوشمزه و لذیذ + دستور تهیه


طرز تهیه:

1. گوشت گوساله، گوشت گوسفندی، چربی دم گوسفند و فلفل قرمز ریز خرد شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید و مواد را حدود 10 الی 15 دقیقه ورز دهید. روی مواد را با سلفون بپوشانید و یا در ظرفی در دار بگذارید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

2. مواد را دوباره ورز دهید و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. دستان خود را کمی مرطوب کنید. هر قسمت از گوشت را به سیخ بکشید. کباب ها را روی گریل کباب کرده و سرو کنید.

منبع: ماهنامه سفره ایرانی

انتهای پیام/

آدانا کباب؛از خوشمزه‌های ترکیه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.