
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.
مواد لازم:
-آب مرغ 4 الی 5 پیمانه
-سیر ریز خردشده یک حبه
-پیازچه ریز خردشده یک شماره
-گردو خرد شده یک پیمانه
-جوز هندی پودر شده یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم کرم:
-کره 2 قاشق سوپخوری
-آرد 2 قاشق سوپخوری
-خامه 100 میلی متر
-جوز هندی پودر شده یک قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
-برگ گشنیز تازه یک الی 2 شماره
-گردو خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه
-آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
-سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو رابه آن اضافه کنید. پس از اینکه آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.
-سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
-مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.
-برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.
-آرد رابه آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
-خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
-جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.
-کرم رابه مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
-سپس سوپ را سرو کنید و روی آن رابا برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
منبع:رکنا
انتهای پیام/