عبداللهی از ضرورت بازنگری در صدور بی رویه مجوز فست فودها خبر داد.

ضرورت بازنگری در صدور بی رویه مجوز فست فودها/ تاثیر برگزاری نمایشگاه غذای محلی در فرهنگ سازی تغذیه سالمبه گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا عبداللهی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: در 2 سال گذشته و با همکاری کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز بهداشت استان ها و شهرستان های کشور، انواع غذاها و خوراک های محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه ای، میزان کالری، قند، چربی و نمک آنالیز شد و کتابی تحت عنوان خوراک های بومی ایران چاپ شد که در آن توصیه های کارشناسان تغذیه نیز ذکر شده است.

وی برگزاری نمایشگاه های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگ سازی تغذیه سالم موثر دانست و گفت: یکی از اقداماتی که در کارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می شود این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری کرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق کند.

دلایل مصرف بالای فست فود در کشور

مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و سالم تر هستند و حاوی مقادیر کمتری از فاکتورهای خطر بیماری های غیرواگیر است.

عبداللهی یکی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان کرد و افزود: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش است و اگر هدف از این کار، افزایش اشتغال است، باید جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و از طریق عرضه غذاهای ایرانی باشد.

وی یادآور شد: فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع کوکوها، کتلت ها و املت داریم که در مدت زمان کمی آماده می شود و می توانند جایگزین فست فودهای فعلی مانند سوسیس و کالباس شوند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار