میترا زراتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: مادر نقش مهمی در پیشگیری از چاقی کودکان دارد که برای کاهش این عارضه در بین کودکان و حتی دانشآموزان باید الگوسازی غذایی و فرهنگ غذا خوردن اصلاح شود.
وی ادامه داد: مهمترین نقش مادر در پیشگیری چاقی کودکان این است که مواد غذایی سالم و مقوی خریدار کند و با سالمترین مواد غذایی خوراک کودکان را تهیه کند.
این کارشناس تغذیه در خصوص مشکلات چاقی در بروز بیماریهای غیرواگیر عنوان کرد: اولیا باید ویتامینB و روی به کودکان بدهند ولی به دلیل آنکه فرزندان در سنین قبل از 5 سالگی لاغر اندام هستند؛ به همین دلیل مادران این وسواس را پیدا کرده تا کودکانشان چاق شوند و همین مسئله باعث بروز چنین عارضهای در سنین بین 5 تا 12 سال میشود.
زراتی ادامه داد: در دوره دبستان به دلیل فیزیولوژی بدن جهش چربی در بین کودکان اتفاق می افتد و وزن آنها به یکباره افزایش پیدا می کند که اگر کودک به دلیل مصرف مواد غذایی چرب و حتی فست فود دارای اضافه وزن باشد در این صورت دچارچاقی و مشکلات پس از آن میشود.
وی با اشاره به اینکه هنگامی که کودکان چاق می شوند به صورت ناخودآگاه دچار کوتاهی قد می شوند، یاد آور شد: متاسفانه در بین خانوادهها مرسوم بوده که لبنیات پر چرب به کودکان داده شود و همین مسئله باعث بروز چاقی و اضافه وزن میشود.
انتهای پیام/
بر اثر مصرف لبنیات پرچرب و مواد غذایی ناسالم باعث بروز بیماریهای واگیری و فشار خون و حتی سکتههای قلبی در دوره جوانی میشود.
انتهای پیام /