به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، اخیرا حکومت اعلام کرده است که باید مردم پول های فرسوده شده را به بانک های دولتی تحویل نموده و در بدل آن پول های نو بدست آوردند و هدف از این کار جلوگیری از پول های فرسوده در بازار خوانده شده است.
"عبدالرحمان" یکی از باشنده های شهر مزار شریف به خبرنگار آوا گفت: وقتی ما به دافغانستان بانک برای تبدیل کردن پول های کهنه خود مراجعه می کنیم، از پول اصلی برای ما کمتر می دهند.
عزیزالله یکی دیگر از این شهروندان می گوید: از صبح وقت برای تبدیل پول های کهنه خود در این بانک آمده ام اما برای من نوبت نرسیده است.
وی با بیان اینکه شغلش دکانداری است در ادامه گفت: "من پیش چشم خود می بینم که افراد زورمند و واسطه دار بدون معطلی پول های خود را تبدیل می کنند و میروند اما ما آدم های غریب باید انتظار بکشیم".
هم چنان شماری دیگری از این شهروندان از مسئولان بانک می خواهند که تاریخ اعتبار پول های فرسوده را بیشتر تمدید نماید .
با این حال ایمل هاشورسخنگوی بانک مرکزی ادعای شهروندان را مبنی براضافه ستانی پول از آنها را رد کرده و میگوید: هر کارمند بانکی که درخواست اخذ کمیشن برای تبدیلی پول داشته باشد، مراجعین میتوانند با بانک مرکزی در تماس شوند و شکایت نمایند. وی در ادامه گفت: کسانیکه تخلف می کنند جریمه نقدی خواهند شد.
هم چنان بانک مرمزی افغانستان با نشر اطلاعیهی گفته است: بانکنوتهای که بنا برکثرت استفاده در داد و ستد روزانه، تخریب و اسکاشتیب شده باشد و یا خط زرین که بروی آن قرار گرفته پاکس شده باشد شامل محدودیت زمانی نبوده و درهر وقت و زمان جمعآوری و بدون کدام فیسی کمیشن ازطریق نمایندگی های دافغانستان بانک و بانک های تجارتی تبدیل میگردد.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: درصورتیکه مردم هنگام تبدیل پولهای فرسوده شان به مشکل مواجه می شوند، به شماره های مربوط به بانک مرکزی در تماس شوند.
قابل ذکر است که بانک مرکزی، قبلا بانشر اطلاعیهی گفته بود که آخرین معیاد برای تبدیل بانکنوتهای نامناسب، آخرماه اسد سال روان می باشد.
انتهای پیام/