به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ سیدموسی خادمی با اعلام این خبر، افزود: در این سند عوامل قطعی دخیل در توسعه استان به عنوان استراتژی و راهبرد اصلی مورد توجه است.
خادمی اظهار داشت: این سند خیلی وسیع و حجیم که به همه مسائل توسعه ای و چشم انداز استان پرداخته توسط مشاور و با کمک و همکاری همه دستگاه های اجرائی استانی و شهرستان ها و از جمله مدیریت و برنامه ریزی استان مطالعه، تبیین و تدوین شده و اکنون آماده برای فاز اجراء است.
استاندار بیان کرد: کهگیلویه وبویراحمد در تهیه و تدوین این سند در سطح ملی از استان های پیشتاز به لحاظ تسریع در تهیه، حجم، محتوا و عنوان شاخص ها شناخته شد.
خادمی تصریح کرد: تهیه و تدوین طرح و نقشه جامع و سند پایه و ملی آمایش سرزمین کهگیلویه وبویراحمد به منظور برنامه ریزی، ساماندهی و توسعه کلیه عوامل و زیرساخت های جغرافیایی، صنعتی، اقتصادی، ارتباطات و نیروی انسانی، حمل و نقل، گردشگری، سرمایه گذاری، نفت و گاز، آب، خاک و کشاورزی، جنگل و مرتع و... به عنوان زیر بنائی برای افق 1404 مطالعه، طراحی و تهیه شده است.
استاندار تصریح کرد: در این سند خطوط و اهداف اصلی وبا لحاظ کردن دیدگاه های کلان ملی و منطقه ای در رابطه با عناصر ظرفیتی استان در ایجاد تعادل، توازن و مساوات بین مناطق مختلف، چون توزیع عادلانه ثروت، تعادل جغرافیایی بین مناطق فقیرنشین و ثروتمند مورد توجه قرار گرفته است.
خادمی یادآور شد: همچنین توزیع مناسب امکانات و خدمات شبکه های شهری، تعدیل حاشیه نشینی، توانمند کردن مناطق محروم، کاهش تبعیض اجتماعی به منظور تغییر وضعیت موجود و تلاش برای رسیدن به وضعیت مطلوب در بدنه این سند به عنوان برنامه توسعه ای و چشم انداز استان دیده شده است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در کارگروه آمار و آمایش استان دستور لازم برای آمادگی مسئولین استان در جهت اجرائی کردن سند آمایش سرزمینی صادر شد.
انتهای پیام/غ