وی با اشاره به اینکه 20درصد بازدید کنندگان از سایر استانها بودند، اظهارکرد: بیش از 200 هزار نفر از جشنواره انگور بازدید کردند و امسال جشنواره با استقبال گستردهتری نسبت به سال گذشته برگزار شد و نگاه ها را به سمت انگور ارومیه جلب کرد.
حضرت پور، ایجاد شادابی در زندگی ماشینی کنونی را یکی از اهداف مهم این جشنواره عنوان کرد و گفت: زندگی ماشینی سبب ایجاد مشکلات روحی و روانی در زندگی بسیاری از زنان خانهدار شده است و برگزاری جشنواره ای همچون جشنواره انگور میتواند باعث حل بسیاری از مشکلات و ایجاد شور و نشاط در زندگی آنان شود.
شهردار ارومیه با اشاره به اینکه این جشنواره فرصتی برای معرفی آداب و رسوم باستانی مردم ارومیه در مراحل برداشت و فرآوردههای انگور بوده است، گفت: قدمت تولید برخی مشتقات از جمله سبزه و دوشاب به سالهای بسیار دور میرسد و نباید در سایه بیتوجهی به دست فراموشی سپردهشود، لذا برگزاری این جشنواره ملی فرصتی برای زنده نگه داشتن این ظرفیتها و توانمندیها است.
حضرت پور با اعلام اینکه 30 درصد کشاورزان ارومیه از فروش محصولات انگور و باغداری امرار معاش می کنند، افزود: بر این اساس شهرداری ارومیه تلاش کرده تا برگزاری جشنواره ها رونق گردشگری را موجب شود و به سبب آن کاهش بیکاری رقم می خورد.
شهردار ارومیه با بیان اینکه کارخانه کنسانتره تنها به 10هزار تن انگور برای خرید نیاز داشت افزود: با پیشنهاد قیمت 600 تومان برای تبدیل انگور به کنستانتره بسیاری از باغدار ضرر زیادی را متحمل شدند و باید به فکر صادرات و توسعه بسته بندی و ایجاد شرکت هلدینگ باشیم.
وی با اشاره به اقدامات دیگر شهرداری ارومیه در جهت حمایت از انگور گفت: طبق برنامهریزی انجام شده در جهت حمایت از انگورکاران با غرفهداران میادین ارومیه جلسهای ترتیب داده و از آنان درخواست کردیم که هر کیلو انگور را کمتر از یک هزار و 500 تومن خریداری نکنند.
شهردار ارومیه خاطرنشان کرد: این اقدام سبب حمایت جدی از انگورکاران شد و هماکنون روزانه 7 هزار تن انگور در میادین میوه ارومیه به فروش میرسد.
لازم به ذکر است در این برنامه، به پاس گرامیداشت مقام والای پدران و احترام به بزرگان مراسم شستن پای پدران توسط فرزندان برگزار شد که شهردار ارومیه نیز اقدام به پاشویه کردن یکی از شهروندان کرد.
انتهای پیام/س