
باشگاه خبرنگاران جوان - رضا رحمانی روز یکشنبه در دیدار با روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی آذربایجانغربی با اشاره به بازدید اخیر رییس جمهور از دریاچه ارومیه، اظهار کرد: یکی از مطالباتی که در این سفر از ریاست جمهوری شد، تعریف ردیف بودجه مشخص برای دریاچه ارومیه بود.
وی ادامه داد: سالهای گذشته هیچ ردیف بودجهای برای دریاچه ارومیه وجود نداشت که با دستور رییس جمهور مقرر شد این اقدام صورت بگیرد.
استاندار آذربایجانغربی اضافه کرد: با این اقدام تمامی هزینهها درباره دریاچه ارومیه مسیر مشخصی خواهد داشت و این هزینهها صرف آن میشود و دیگر نیاز به اقدامات دیگر جهت انتقال پرداختی و اخذ مجوزها نیست.
رحمانی همچنین با اشاره به لزوم توجه به جایگاه روابط عمومیها در دستگاههای اجرایی، بر مهارت این بخش تاکید کرد و گفت: روابط عمومیها میتوانند عملکرد دستگاهها را آنگونه که هست، جلوه دهند.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین اقدامات سالانه استانداری، جلسه با اصحاب رسانه و روابط عمومیها است و امروز یکی از مهمترین جلسات استانی است که نشانگر توجه به جایگاه روابط عمومی و رسانه در دستگاههای اجرایی است.
استاندار آذربایجانغربی ابراز امیدواری کرد که این جلسات به صورت متداول و در زمانهای مشخص برگزار شود.
رحمانی با بیان اینکه پیگیر چارت اداری در بخش روابط عمومی هستم، تصریح کرد: به دنبال ارتقاء سطح اداری روابط عمومی استانداری به اداره کل بوده و این موضوع را کتبا به وزارت کشور نیز اعلام کردهایم.
وی ادامه داد: در تمامی دستگاهها نیز این موضوع باید پیگیری شود تا جایگاه روابط عمومی از جنبه اداری تبدیل به اداره شود.
استاندار آذربایجانغربی بیان اینکه این استان را باید از نو شناخت و از نو شناساند، افزود: حرفه و مهارت رسانه و روابط عمومیها یکی از ملزومات این طرح بزرگ است؛ بنابراین اصحاب فرهنگی میتوانند با دقت نظر بیشتری در راستای معرفی از نو این استان تلاش کنند.
وی ادامه داد: آذربایجانغربی جزو استانهای محروم ایران نیست و فرصتهای زیاد و متنوعی در کالبد این استان جای گرفته که روابط عمومیها به صورت موشکافانه باید آن را با محوریت دستگاه اجرایی خود مطرح کنند.
استاندار آذربایجانغربی با تاکید بر لزوم تعریف زمان موحد برای دیدارهای مردمی مدیران افزود: تمامی دستگاههای اجرایی با توجه به فرآیند کاری تعریف شده، دیدارهای چهره به چهره مردمی دارند، اما این اقدام نیازمند یکپارچگی و ایجاد شبکه در میان مدیران است.
رحمانی ادامه داد: طبق اعلام رسمی که به تمامی دستگاههای اجرایی استان، تمامی این دستگاهها مکلف هستند در ساعات ۱۰ الی ۱۲ ظهر روزهای چهارشنبه اقدام به برگزاری ملاقات عمومی کنند.
وی اضافه کرد: با یکپارچگی و وحدت رویه این دیدارها، مردم نیز به صورت چهره به چهره مشکلات خود را با مدیران در میان میگذارند و تکلیف در این زمینه مشخص میشود.
استاندار آذربایجانغربی با اشاره به شاخصهای عقب ماندگی استان بیان کرد: آذربایجانغربی در محورهای اساسی، چون آموزش، پرورش و سلامت جزو پایینترین رتبههای جدول کشوری است که نیازمند برنامهریزی دقیق و سازماندهی مناسب جهت ارتقا این شاخصها هستیم.
وی با بیان اینکه در شاخص سلامت با وجود تلاشهای بسیار از میانگین کشوری پایینتر هستیم، افزود: در حوزه سلامت اگر یک هزار تخت بیمارستانی به بیمارستانها و بخش درمان اضافه شود میتوان به میانگین کشوری در این بخش دست یافت و این درد امروز جامعه این استان است که نباید شاهد این عقب ماندگی باشیم.
رحمانی همچنین با اشاره به ظرفیت مرزهای کشور در آذربایجانغربی گفت: همسایگی با سه کشو ترکیه، جمهوری آذربایجان و عراق یکی از موقعیتهای اقتصادی و تجاری برتر این استان است که دستگاههای اجرایی واقف بر این توانایی بوده و ما نیز در حوزه اقتصاد برنامههای مدونی در این راستا داریم.
استاندار آذربایجانغربی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال سرمایهگذاری برای تولید، گفت: این استان نیاز به سرمایهگذاری عظیمی دارد که این موضوع از نان شب نیز برای آذربایجانغربی مهمتر است.
رحمانی بر لزوم حمایت از سرمایهگذاران تاکید و خاطرنشان کرد: طبق برنامهریزیها، سرمایهگذاریهای بزرگی در این استان برای تولید انجام خواهد شد؛ در عین حال اغلب سرمایهگذاران نیز راغب به شروع همکاری هستند.
وی با بیان اینکه باید میان فرد سرمایهدار و سرمایهگذار تفاوت قائل شویم، افزود: سرمایهگذار فردی است که با محور فکری خود سعی در ایجاد کار و حرفه برای عموم مردم را دارد.
استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد: باید از سوی دولت موانع موجود برای فرد سرمایهگذار رفع و درصدد حمایت از وی باشیم.
وی افزود: مقام معظم رهبری با نامگذاری نشان دادند که دغدغه توسعه دارند و امسال نیز بزرگترین حمایت خود را اینگونه اعلام کردند بنابراین ایجاد کار برای جوان ایرانی نیز یکی از مقدسات است.
استاندار آذربایجانغربی اظهار کرد: نباید اجازه ایجاد تفرقه در مسیر سرمایه گذاری داد و تمامی سرمایه گذاران داخلی و خارج از استان را باید شناسایی کرده و در جهت توسعه استان اقدام به جذب آنان کنیم.
رحمانی اضافه کرد: بستههای سرمایهگذاری آماده شده و در مسیر حمایت کامل از سرمایهگذاران خدمات متفاوتی ارائه خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به شناساندن ظرفیت رودخانه شهرچایی، گفت: این رودخانه ظرفیت مناسب گردشگری است، اما متاسفانه سرمایه گذاری مناسبی در این راستا صورت نگرفته و این امر نیازمند توجه است.
مدیرکل حوزه شورای اطلاع رسانی دولت نیز در این جلسه گفت: آذربایجانغربی در حوزه ارتباطات از نظر اعتبار فردی دچار کمبود نیست که این نشان از ثروت دایره ارتباطات در این استان است.
علامه عزیزی شورای روابط عمومیها را بازوی قوی در رسیدن اخبار دانست و یادآور شد: تباطات و اطلاع رسانی، ۲ بازوی دولت است که روابط عمومیها آن را به عهده دارند و این نشان از اختیار و قدرت رسانه است.
وی افزود: تایید صلاحیت روابط عمومیهای حرفهای و توزیع مناسب بودجه در شاخصهای آنها از جمله مهمترین نکاتی است که در بخش ازتباطات هر سازمان و ارگان باید مد نظر قرار گیرد.
مدیرکل حوزه شورای اطلاع رسانی دولت بیان کرد: نگاههای جزیرهای نباید در روابط عمومی شکل بگیرد و سازوکارحرفهای و تخصصی در انتقال پیام عملکرد دولت باید صریح انجام شود.
وی با اشاره به اینکه روابط عمومیها مروج دستاوردهای دولت در استانها هستند و نباید در ایجاد برند شخصی از آنها استفاده شود؛ تاکید کرد: همه برای اطلاع رسانی شفاف عملکرد دولت و نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش میکنیم.