مدیر عامل اتحادیه تعاونی لبنی گفت:در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده بود که سرانه مصرف لبنیات به 160 کیلو گرم برسد که به موجب برخی عوامل، تاکنون این امر محقق نشده است.

خداحافظی سفره های ایرانی با شیر/ چه عواملی کاهش سرانه مصرف لبنیات را رقم زد؟
محمد رضا گنجی مدیر عامل اتحادیه تعاونی لبنی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه هم اکنون سرانه مصرف لبنیات در کشور 80 کیلو است، اظهار داشت: در برنامه پنجم توسعه پیش بینی شده بود که سرانه مصرف لبنیات به 160 کیلو گرم برسد که  به سبب برخی عوامل از قبیل خشکسالی، افزایش نرخ خوراک دام، کاهش قدرت خرید افراد این امر محقق نشده است.

وی در خصوص بالا بودن قیمت لبنیات نیز گفت:  با توجه به افزایش قیمت محصولات لبنی باید گفت که افراد زیادی این محصول را با وجود خواص فراوان از سفره غذایی خود حذف کردند، لذا بایستی به سمت  و سویی حرکت کنیم  که با کاهش هزینه های تولید و به دنبال آن قیمت سرانه مصرف افزایش یابد.

گنجی ادامه داد: در حال حاضر بالا بودن نرخ بهره های بانکی، منجر به افزایش قیمت تمام شده محصولات شده که دولت با کاهش نرخ بهره بانکی می تواند کمک فراوانی در این زمینه نماید.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی لبنی در خصوص سرانه مصرف لبنیات در برنامه ششم توسعه تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه پیش بینی شده که مصرف سرانه حداقل به 160 کیلو برسیم و برای تحقق چنین امری لازم است دولت از این صنعت سلامت محور، حمایت همه جانبه به عمل آورد تا از بروز برخی مشکلات از قبیل پوکی استخوان و.. در آینده جلوگیری شود.

 هدفمندی یارانه ها سرانه مصرف را کاهش داد

محمد رضا اسماعیلی مدیر عامل سابق اتحادیه تعاونی لبنی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت:در خصوص سرانه مصرف شیر در برنامه ششم توسعه گفت: در برنامه ششم پیش بینی شده که سرانه مصرف لبنیات به سطح جهانی ارتقا یابد تا سلامتی آحاد جامعه تضمین شود. 

وی با بیان اینکه سرانه مصرف لبنیات در حال حاضر کمتر از 70 لیتر است، ادامه داد:  این درحالی است که وزارت جهاد کشاورزی سرانه مصرف را بالاتر از این رقم اعلام می کند که این راهکار درستی نیست.

مدیر عامل سابق اتحادیه تعاونی لبنی در خصوص راهکارهای افزایش سرانه مصرف لبنیات بیان کرد: فرهنگ سازی، حمایت دولت از اقشار کم درآمد جامعه از مهم ترین عوامل افزایش سرانه مصرف است.

وی گفت: بعد از هدفمندی یارانه ها سرانه مصرف لبنیات کاهش یافت که این امر ضربه مهلکی به این صنعت وارد کرد.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۶ ۲۶ شهريور ۱۳۹۵
کاشکی یارانه را بر می داشتن و قیمت ها را به همان زمان برمیگرداندن چرا که به یارانه ها یک ریال اضافه نشد اما قیمتها نسبت به زمان آغازیارانه ها هزاربرابر بلکه هم بیشتر شد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۹ ۲۶ شهريور ۱۳۹۵
استفاده از لبنیات مضره طب سنتی می لبنیات کم مصرف کنید استخوان را مرطوب میکنم چون لبنیات سرد هستند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۳ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
دولت هیچ حمایتی از کارخانه جات و دامداران نمیکنه و فقط شعار میده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۳ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
دغل بازی کارخونه ها و بی توجهی مسئولین به تغذیه ملت،باعثشده مردم لبنیات کمتر استفاده کنن
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۵:۳۷ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
بی اعتمادی به تولید کننده ها .گرانی .کیفیت بد و ضرر رسانی به بدن به جای نفع .داشتن روغن پالم .صادرات جنس مرغوب و نگه داشتن نا مرغوب برا داخل بی خیلی مسوولین و......
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۶ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
تو این مملکت که هیچ نظارتی نیست و فقط در حد حرف هست نمیشه به هیچکدوم از محصولات کارخونه ای اعتماد کرد.چرا؟چون اون جماعت فقط و فقط به فکر جیب خودشون هستن که هر روز پر و پر تر بشه...و سلامت مردم کشکه...کارخونه ای ها وقتی میبینن هیچکی بهشون گیر نمیده واگه هم بدن فقط در حد یه اخطاره خب ادامه میدن و تا میتونن مواد نامرغوب و بی کیفیت میریزن تو محصولاتشون...حالا اگه اونور آب باشه چنان بلایی به سر اون بابا میارن که درس عبرتی میشه واسه بقیه..اینجا هم چون آقازاده ها دستشون تو کاره هیچکی جرات نداره بگه بالا چششون ابرو هست..حقیقت همینی هست که گفتم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۷ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
خداحافظی 95 درصد مردم ایران از همه چی حتی زندگی
Germany
ناشناس
۱۱:۴۹ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
شیر فققققققط شیر محلی به کارخونه ها اعتمادی نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۵۸ ۲۶ شهريور ۱۳۹۵
فقط شیر محلی را که خودت صاحب دامداریشو بشناسی والا از روغن پالم بدترشو اضافه میکنند که بدانی شیر پالمی را راحتر استفاده میکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۷ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
من شخصا بعد از قضایای روغن پالم و معتبر نبودن شرکت های لبنیاتی دیگه رغبتی به خوردن شیر ندارم چیزی که به بدن ضرر بزنه نخوردنش بهتره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۱ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
الان تنها شغل آزاد پردرآمد نانوایی ست. تو چند ماه اخیر هم تعداد نانوایی ها خیلی زیاد شده و این نشون دهنده افزایش مصرف نان است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
دروغگویی کارخانه ها به وجود آورنده ی این وضعه
از وقتی فهمیدیم پالم و وایتکس و مواد نگهدارنده و.... به شیر اضافه می کنن دیگه از لبنیاتی محل شیر تهیه می کنیم به کارخانه ها و محصولات آنها بدبین شدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۲ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
گرانی باعث شده مردم کمتر لبنیات مصرف کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۹ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
روغن پالم کوفتی باعث شد مردم بی چاره دیگه لبنیات نخورن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۸ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
البته بی اعتمادی مردم به محصولات کارخانه های بعد از رسوایی روغن پالم هم بی تاثیر نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۲ ۲۵ شهريور ۱۳۹۵
خداحافظی سفره ایرانی با همه چیز شیر میوه گوشت تخم مرغ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۱ ۲۶ شهريور ۱۳۹۵
مخصوصا برنج
آخرین اخبار