به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ جعفر گوهرگانی اظهار کرد: از ابتدای تاسیس واحدهای مرغداری تاکنون 141 واحد مرغداری داشتهایم که از این تعداد 72 واحد فعال است و سالانه 8 هزار و 500 تن مرغ در این واحدها تولید میشود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه در صورت فعال بودن تمام واحدهای مرغداری تولید سالانه مرغ استان به 17 هزار تن خواهد رسید، افزود: برای حدود 40 واحد مرغداری غیرفعال فکری شود و به چرخه تولید بازگردند تا شاهد راهاندازی واحدهای مرغداری جدید در عرصههای منابع طبیعی نباشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه 5 واحد مرغ تخمگذار در استان فعال است، گفت: تولید سالانه این واحدها 93 تن است، همچنین سرانه مصرف گوشت مرغ در استان به ازای هر نفر 24 کیلوگرم در سال است.
این مسئول بیان کرد: نیاز سالانه استان به گوشت مرغ 16 هزار و 800 تن است که در حال حاضر 8 هزار و 500 تن تولید میشود و نیازمند تولید 8 هزار تن مرغ دیگر در استان هستیم.
گوهرگانی تصریح کرد: واحدهای مرغداری فعال در استان برای یکهزار نفر به صورت مستقیم و 2 هزار نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد کرده، ضمن اینکه واحدهای تخمگذار استان 40 نفر را به صورت مستقیم و 80 نفر را به صورت غیر مستقیم مشغول کار کرده است.
انتهای پیام/ف - س