
باشگاه خبرنگاران جوان؛ زینب خوش اندیش_ سید شهریار گنجی صبح امروز (چهارشنبه) در نشست رسانهای ترویج فرهنگ احسان و نیکوکاری تصریح کرد: کهگیلویه و بویراحمد دومین استان نفتخیز کشور است و در حوزه منابع طبیعی، جنگلها، پوشش گیاهی و آبهای جاری، از استانهای خاص و مهم زاگرس بهشمار میرود؛ بهگونهای که ۲۰ درصد جنگلهای زاگرس در این استان قرار دارد و سرانه منابع طبیعی آن جزو بالاترینها در کشور است.
وی با اشاره به اهمیت شناخت و قدردانی از این نعمتها ادامه داد: اگر قدر این نعمات الهی را ندانیم، طبق آموزههای دینی، ممکن است از آنها محروم شویم. رسالت رسانهها در این زمینه، حساسسازی جامعه و مدیران نسبت به بهرهبرداری درست از ظرفیتهاست.
گنجی اظهار کرد: در صدا و سیمای مرکز استان از ابتدای سال جاری رویکرد جدیدی را آغاز کردیم و نخستین نشست بررسی راهکارهای تحقق شعار سال با حضور بیش از۳۰ نفر از مدیران اجرایی، قضایی، بخش خصوصی و نخبگان برگزار شد. بخش نخست این نشست شب گذشته از شبکه دنا پخش شد و بخش دوم آن نیز امشب پخش میشود.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری این جلسات، همافزایی، تبادل نظر و گفتمانسازی در مسیر شکوفایی اقتصادی استان است که با مضمون شعار سال و تأکیدات رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی و بهرهوری همراه است.
مدیرکل صدا و سیمای استان با اشاره به دیدار با رئیس سازمان صدا و سیما در اسفندماه گفت: در این دیدار، تأکید شد که کهگیلویه و بویراحمد با ویژگیهای طبیعی و انسانی خود چیزی از کشورهای توسعهیافتهای همچون سوئیس کم ندارد، اما در شاخصهای توسعهای، در ردههای پایین قرار دارد که باید با همت جمعی این وضعیت تغییر یابد.
گنجی افزود: رسانه ملی آماده همکاری با شبکههای سراسری برای معرفی ظرفیتها و نیازهای استان است و صدا و سیمای مرکز استان نیز در این راستا موظف به تولید محتوای غنی و حرفهای است.
وی با تأکید بر ضرورت مشارکت همه نهادها، رسانهها و فعالان اجتماعی خاطرنشان کرد: نباید اجازه دهیم که برچسب محرومیت همچنان بر پیشانی استان باقی بماند. این مطالبهگری، وظیفهای دینی و ملی است.
مدیرکل صدا و سیمای استان همچنین با اشاره به اقدامات فرهنگی و اجتماعی این سازمان در حوزه نیکوکاری و کمک به نیازمندان گفت: در سال گذشته بیش از ۴۵۰۰ دقیقه برنامه در این زمینه تهیه و پخش شده است.
وی افزود: پویشهای متعددی در فضای مجازی، رسانههای الکترونیک، سایتها و شبکههای اجتماعی راهاندازی شد که قابل اندازهگیری دقیق نیست اما گستره قابل توجهی داشته است.
گنجی خاطرنشان کرد: در کنار پخش تیزرهای مربوط به زکات فطره، برنامههای گفتوگو محور با مسئولان کمیته امداد، جشنهای گلریزان، ویژهبرنامههای ماه رمضان، اعلام شماره حسابها و پویش آزادی زندانیان، بیش از ۲۵۰ گزارش خبری نیز در حوزه نیکوکاری از رادیو و تلویزیون استان پخش شده است.
مدیرکل صداوسیما در پایان گفت: تقویت ضریب پخش برنامههای احسان و نیکوکاری از طریق بازنشر آنها در سایر بسترهای رسانهای از جمله اهداف مهم صدا و سیمای استان بوده و در این مسیر با قوت ادامه خواهیم داد.