گرچه قطاب یکی از شیرینی ها مخصوص یزد است اما کرمانی ها آن را در آستانه سال نو با مغز پسته تهیه می کنند که تبدیل به یکی از شیرینی های سنتی دراین خطه شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، کرمانی ها ،زرده تخم مرغ یک عدد- بکینگ پودر 2/1قاشق چایخوری روغن مایع شیر یا ماست2/1پیمانه ارد به میزان لازم با هم مخلوط می کنند تا خمیری لطبفی به دست بیاد .

خمیر را پس از استراحت ما بین دو کیسه فریزری به کمک وردنه باز کرده و قالب می زنند میزان یک قاشق چایخوری از مواد میانی (پودر شکر - پودر پسته )را وسط خمیر قرار داده و خمیر را می پیچیند.

قطاب را درون روغن داغ به طوری که روغن روی قطاب را بگیرد سرخ میکنند روغن اضافی قطاب را با قرار دادن روی دستمال کاغذی گرفته و پس از خنک شدن با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنند.
انتهای پیام/ی

برچسب ها: قطاب ، پسته ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۰۱ دی ۱۳۹۶
والا یزد هم ازکرمان جدا شده. حالا شیرینی سنتی کرمان که اصلش هم پسته ای هست متعلق به کرمان نیست؟!