دکتر علی اکبر حق دوست افزود: در این طرح باید
قبل، حین و بعد از مسافرت های نوروزی برنامه ریزی و انجام شود.
وی تأکید کرد: باید سخت، کوشا و جدی فعالیت های خود را از هم اکنون آغاز کنید.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی هم گفت: این طرح از اول اسفند تا 15 فروردین
سال 95، با به کار گیری کلیه امکانات و تجهیزات مراکز بهداشتی شهرستان های تابعه و
استفاده از توان کارشناسی کلیه بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای اجرا می شود.
حمید رضا گلزاری افزود: هر ساله با فرا رسیدن ایام نوروزی، فعالیت
مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و اقامتی و تفریحی، بازارهای
نوروزی، اماکن گردشگری و تاریخی افزایش یافته و جمعیت قابل ملاحظه ای اقدام به
جابجایی و مسافرت می کنند.
وی خاطر نشان کرد : به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی، و همچنین
جلوگیری از طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا، نظارت های بهداشتی بر این مراکز
افزایش پیدا می کند.
وی تصریح کرد: این طرح با حضور فعال کلیه بازرسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیر اداری، از ساعت 8 صبح تا 8 شب با اولویت نظارت بر مراکز و اماکن حساس انجام می شود.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی گفت: راهبرد کلی این طرح، حفظ و ارتقای بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی حساس اقامتی و تفریحی است.
گلزاری افزود: همچنین اماکن و مراکز بین راهی از جمله رستوران ها به طور ویژه در این طرح پوشش داده می شوند.
وی در خصوص نحوه تقسیم بندی تیم های نظارتی خاطرنشان کرد: در هر شهرستان روزانه حداقل دو تیم متشکل از دو نفر بازرس بهداشت محیط به انجام بازرسی از مراکز و اماکن اقدام می کنند.
گلزاری تصریح کرد: کلیه اقدامات انجام شده در سامانه جامع بازرسی مرکز سلامت محیط و کار ثبت و مواردی که نیازمند پیگیری قضایی و اقدامات قانونی است در اسرع وقت انجام می شود.
انتهای پیام /