قاتق بَنِه یکی از غذاهای محلی کرمان است که از پسته کوهی (بنه) تهیه می شود .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،قاتق بنه غذایی است که از قدیم الایام در کرمان تهیه می شد گرچه این روزها کمتر کسی طرز تهیه این غذای سنتی را در کرمان بلده اما ما در آستانه سال جدید این غذا را به شما معرفی می کنیم.

البته یادآور می شم که این غذا هنوز توی روستاهای کرمان پرطرفداره چرا که تا درخت بنه کوهی وجود داره و مناطق کوهستانی را پوشش می ده این غذا هم بر سرسفره این مردمان قرار خواهد داشت

کرمانی ها بنه ها را شسته کوبیده با آب داغ مخلوط کرده مخلوط حاصل به روغن افتاده و بعد از صافی عبور می دهند و به آن بعد از ان نعنای خشک شده ،پیاز ابلیمو ونمک اضافه می کنند غذا قاتق بنه آماده است که با نان محلی بسیار لذیذ و خوشمزه می شود .

بنه که به ان پسته کوهی نیز می گویند دانه روغنی بسیار پر خاصیتی است به خصوص برای استحکام استخوانها و جلوگیری از درد دستها وپاها مفید است.

انتهای پیام/
برچسب ها: قاتق ، بنه ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار