دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان گفت: حادثه قتل یک نفر به شکل مسلحانه در شهر کرمان ناشی از اختلافات طایفه‌ای دنباله دار است.

باشگاه خبرنگاران  جوان- مهدی بخشی گفت: این دو طایفه از مدت‌ها قبل بر سر مسائلی اختلاف داشته‌اند که اعضای یکی از این طوایف به قصد انتقام به محل حادثه رفته و با حمله مسلحانه دست به این جنایت زده‌اند.

 وی خاطرنشان کرد: مقتول این حادثه از استان سیستان و بلوچستان به منظور درمان در کرمان حضور یافته است که متاسفانه در درگیری ایجاد شده، جان خود را از دست داده است.

 بخشی با اشاره به اینکه در این حادثه یک سرطایفه در زمان بازگشت از بیمارستان در حوالی منزل شخصی خود کشته شده است، تصریح کرد: پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم، به مأموران انتظامی دستور داده شد با اقدامات فنی و اطلاعاتی، بررسی‌های خود را درباره این پرونده ادامه دهند.

 دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان ضمن رد شایعه کشته شدن سه نفر در این حادثه تاکید کرد: در این حادثه برای همسر و فرزند مقتول و سایر همراهان وی که در محل جنایت حضور داشته‌اند، مشکلی پیش نیامده است.

منبع: دادگستری کرمان

برچسب ها: تکفیری ، ترور
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۸:۵۲ ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
با این دادگستری که ما داریم مردم همدیگه رو نمی‌خورن خیلیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
خداوند روحش را شاد فرماید و با اولیاء خودش محشور گرداند. و تروریست ها با این جنایات گور خود را می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۱ ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
مرگ بر تکفیریان تروریست،درود بر شهیدان امنیت وطن
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۰:۲۶ ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
تسلیت ایران
تسلیت بلوچستان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۸ ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
لعنت به قاتلانشان