روغن کانولا به عنوان ماسک صورت برای سالم نگه‌داشتن پوست، بهبود جای زخم، جلوگیری از چروک‌شدن و جوان و نرم‌ نگه‌داشتن پوست استفاده می‌شود.

دکتر شاهین شهبازی متخصص گوارش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: استفاده از روغن‌های صنعتی بسیار مضر است و کارکرد بدن را مختل می‌سازد، مصرف روغن‌های هسته انگور، زیتون و کانولا بخاطر ویتامین E که دارد توصیه می‌شود.

وی تصریح کرد: روغن اگر تازه و پالایش نشده باشد اثر آنتی‌اکسیدانی بسیار بالایی دارد.
روغن کتان و هسته انگور امگا 3 بالایی دارند، روغن کانولا و زیتون نیز خاصیت آنتی‌اکسیدانی بالایی دارد.

وی تصریح کرد: روغن زیتون به دلیل امگا 3 بالا می‌تواند جایگزین روغن ماهی شود، روغن که خالص و تازه باشد اثر آنتی‌اکولوژیک بالایی خواهد داشت.

وی افزود: اگر روغن‌ها تازه مصرف شوند در آنها خاصیت ضد سرطانی و ضد تورمی وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: مصرف زیاد این روغن‌ها سرطان‌زا است در کل هم روغن‌ها اگر زیاد مصرف شوند سرطان‌زا هستند روغن باید به مقدار لازم مصرف شود.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: روغن کانولا به عنوان ماسک صورت برای سلامت نگه‌داشتن پوست، بهبود جای زخم و جلوگیری از چروک‌شدن و جوان  و نرم نگه‌داشتن پوست استفاده می‌شود.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار