روغن پالم، یک روغن گیاهی و اسید چرب دار است به این منظور که یکی از روغن‌هایی هست که بالاترین میزان اسید چرب را دارد.

مسعود رشیدی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: روغن پالم، یک روغن گیاهی و اسید چرب دار است به این منظور که یکی از روغن‌هایی هست که بالاترین میزان اسید چرب را دارد.

وی ادامه داد: اسید‌های چرب اشباع هر چقدر در رژیم غذایی کم‌تر باشد بهتر است البته لزومی ندارد مقدار آن به صفر برسد.

رشیدی، بیان کرد: این روغن برای بیماران قلبی و عروقی توصیه نمی‌شود و توصیه‌ی ما به مصرف روغن‌های مایع، مثل زیتون، آفتاب‌گردان، ذرت است.

وی خاطر نشان کرد: البته در بستنی و در بعضی فراورده‌های لبنیاتی مقدار کمی چربی را با روغن پالم می‌توان جایگزین کرد ولی بهتر است جایگزین نشود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار