وی به روز شدن نظام صدور پروانه واحدهای گلخانه ای را در جهت تسهیل امور تاسیس و بهره برداری موثر دانست و خاطرنشان کرد: هدف از صدور پروانه، رعایت الزامات فنی و مهندسی است تا تولید گلخانه ای به لحاظ کمی و کیفی قابلیت عرضه به بازار را داشته باشد.
فتحی، کاهش بروکراسی اداری را موجب جذب بیشتر سرمایه گذار در این بخش دانست و اظهارکرد: زمانی که در مرحله صدور پروانه امکان سنجی می شود بایستی از موازی کاری و دوباره کاری در راستای کاهش هزینه ها جلوگیری شود تا هزینه مضاعف به سرمایه گذاران تحمیل نشود.
وی افزود: با توجه به سیاست های وزارت متبوع مبنی بر تولید محصولات صیفی و سبزی و جالیزی در محیط های کنترل شده و انجام تمهیدات لازم در این زمینه محدودیتی در مورد تامین تسهیلات احداث گلخانه وجود ندارد تا محصولات با نیاز آبی بیشتر از فضای باز که آب بیشتری نیاز دارد به فضای گلخانه ای برود.
شهرام شفیعی، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان هم با اشاره به اینکه بانک کشاورزی طرح های دارای رتبه نظام مهندسی را پذیرش نمی کند، اظهارکرد: می توان با برگزاری دوره های آموزشی برای کارشناسان نظام مهندسی، الزامات بانک را در خصوص توجیه اقتصادی این طرح ها تامین کرد.
ابوالفضل شکوری، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی هم با بیان اینکه محدودیت توسعه باغات نیازمند توجه به گلخانه هاست، گفت: در سند تدبیر توسعه استان و در راستای برنامه ششم توسعه ایجاد 300 هکتار فضای گلخانه ای دیده شده است.