مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما گفت: امروز، در آستانه تحولی بزرگ در درمان زخم‌های مزمن در کشور قرار گرفتیم.

باشگاه خبرنگاران جوان - مهدیه بختیاری در آیین بهره‌برداری از کلینیک درمان زخم بر پایه فناوری پلاسما در بیمارستان سیدالشهدا (ع) جهرم گفت: شرکت توسعه فناوری پلاسما به عنوان نخستین مجموعه در کشور با مجوز رسمی سازمان غذا و دارو، تجهیزات و فناوری پلاسما را توسعه داده و با مجوز رسمی این سازمان، فناوری پلاسمای سرد وارد چرخه درمان بیماران شده است.

او تصریح کرد: پلاسما به عنوان حالت چهارم ماده دارای ویژگی‌های خاص بوده و روش موقت و تسکینی در درمان محسوب نمی‌شود بلکه دارای خاصیت تحریک‌زایی بافت‌های ترمیمی، فعال‌سازی سلول‌های بنیادی و رگ‌زایی می‌شود. این موارد سبب شده تا از فاز مدیریت زخم خارج شویم و به درمان قطعی زخم‌ها دست یابیم.

بختیاری توضیح داد: این فناوری، صرفاً یک درمان موقتی یا تسکینی نیست. پلاسمای سرد با تحریک سلول‌های ترمیمی، فعال‌سازی سلول‌های بنیادی و افزایش خون‌رسانی، باعث بازسازی واقعی بافت آسیب‌دیده می‌شود.

او ادامه داد: نتیجه این کار، نه فقط منجر به بسته‌شدن زخم می‌شود، بلکه موجب بازگشت عملکرد طبیعی پوست و کاهش چشمگیر احتمال عود مجدد خواهد شد.

بختیاری خاطرنشان کرد: یعنی ما از مدیریت زخم عبور کرده‌ایم و وارد درمان قطعی و احیای بافت شده‌ایم.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما عنوان کرد: ایران، امروز در جایگاهی ایستاده که جزو معدود کشور‌های دارای فناوری درمان زخم با پلاسمای سرد است. در کشور‌های محدودی مانند آلمان و هلند، این فناوری به‌صورت محدود و در مراکز خاص در حال اجراست، اما ما با وجود همه محدودیت‌ها و فشار‌های ناشی از تحریم‌ها، توانستیم این مسیر را به همت متخصصان داخلی، بومی‌سازی و اجرایی کنیم.

او گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر، به‌دلیل تحریم‌ها، بسیاری از شرکت‌های اروپایی از فروش تجهیزات پزشکی پیشرفته به ایران خودداری کرده‌اند، اما ما نشان دادیم که تحریم‌ها، مانع ما نیست؛ بلکه انگیزه‌ای برای تکیه بر توان داخلی است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما افزود: با یاری خداوند متعال و با تکیه بر توان داخلی، سامانه‌ها و دستگاه‌های مبتنی بر فناوری پلاسما در داخل کشور ساخته شده و اکنون می‌توانیم علاوه بر تامین نیاز‌های داخلی نسبت به صادرات تجهیزات به کشور‌های منطقه نیز اقدام کنیم.

او تاکید کرد: این فناوری، نمادی از هم‌افزایی علم، صنعت و اراده ملی برای کاهش آلام بیماران و ارتقای جایگاه علمی ایران در منطقه و جهان است؛ البته ما در آغاز راه قرار داریم و انشاالله فناوری پلاسما در سراسر کشور فراگیر خواهد شد.

بختیاری اظهارداشت: پس از استقرار موفق این فناوری در ورامین و البرز، امروز شاهد راه‌اندازی کلینیک زخم با پلاسمای سرد در بیمارستان سیدالشهدا (ع) در شهر جهرم هستیم و ان‌شاءالله در هفته آتی، این فناوری در چهار بیمارستان دیگر در تهران نیز به‌کار گرفته خواهد شد.

صبح امروز (یکشنبه، ۲۳ فروردین) با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور، جمعی از مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، مسوولان استانی فارس سومین کلینیک درمان زخم بر پایه فناوری پلاسما کشور در بیمارستان سیدالشهدا (ع) جهرم افتتاح شد.

منبع: صداوسیمای فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار