
باشگاه خبرنگاران جوان - حسین عباسنژاد با اشاره به پهلودهی نخستین شناور نفتی سایز بزرگ فله بر قیر در بندر شهید رجایی گفت: از این شناور ۴۴ هزار تن کالای قیر از یکی از پایانههای نفتی بندر خلیج فارس بارگیری میشود.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی ادامه داد: شناور یاد شده دارای ۱۸۳ متر طول و ۱۲.۵ متر آبخور است.
به گفته وی؛ در سال ۱۴۰۳ در مجموع یکهزار و ۴۴۴ فروند کشتی تانکر نفتی از بندر شهید رجایی و بندر خلیج فارس عملیات تخلیه و بارگیری داشتهاند که حاکی از افزایش ۳.۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ است.
بندر نفتی خلیجفارس در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی به دلیل موقعیت راهبردی، قرار گرفتن در مسیر ترانزیتی شمال جنوب و نزدیکی به صنایع و پالایشگاههای منطقه با ۱۲ پست اسکله به عنوان بزرگترین بندر نفتی زیر مجموعه سازمان بنادر و دریانوردی به شمار میرود.
در این بندر نفتی انواع فرآوردههای نفتی شامل بنزین، نفت گاز، نفت کوره، قیر، نفت سفید، فورفورال و انواع روغن جابهجا میشود.
از ابتدای فروردینماه ۱۴۰۴ تاکنون نیز دو فروند شناور کالای اساسی حامل روغن خوراکی و جو در بندر شهید رجایی پهلو دهی شده است.
مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس با بیش از چهار هزارو ۸۰۰ هکتار وسعت (محدوده عملیاتی و پسکرانه)، ظرفیت پذیرش سالانه بیش از ۸۸ میلیون تن کالا را دارد.
این بندر تخلیه و بارگیری سالانه حدود ۱۰۰ میلیون تن کالا، بیش از ۵۵ درصد صادرات و واردات و ۷۰ درصد ترانزیت بنادر کشور را برعهده دارد؛ همچنین تخلیه ۹۰ درصد بارگیری کالاهای کانتینری کشور در این مجتمع بندری انجام میشود.
بندر شهید رجایی در ۲۳ کیلومتری غرب بندرعباس با اتصال به آبهای بینالمللی و کشورهای حوزه خلیجفارس و دریای عمان به دروازه طلایی ورود به جهان معروف است.
منبع : روابط عمومی ادارهکل بنادر و دریانوردی هرمزگان
خدا وکیلی یک بار مطالب را بخوانید و بعد بگذارید
در خطوط آخر ابتدا نوشته شده ظرفیت پذیرش 88 میلیون تن کالا و خط بعد نوشته 100 میلیون تن انجام شده
انگار که 100 کمتر از 88 است . ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته ممکن است بیشتر از ظرفیت کار کرده باشند . باریکلا