محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی و عضو هیأت علمی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه عوامل بسیاری در ایجاد استرس در افراد اثر تحریککنندگی داشته، مانند برخی از ادویهها مثل فلفل که در افراد ایجاد استرس میکنند.
وی در ادامه افزود: البته برخی از ادویهها مانند دارچین و زعفران آرامبخش هستند و به خصوص زعفران فوقالعاده آرامبخش و نشاط آور و رفع کننده استرس است.
رییس انجمن مواد غذایی ادامه داد: دمنوشهایی نظیر گلگاوزبان نیز آرامبخش هستند که در مورد مصرف گلگاوزبان، زنان باردار باید احتیاط کنند زیرا ممکن است عوارضی همچون اختلال در فشارخون را در آنان ایجاد کند.
این متخصص در تشریح میزان مصرف این مواد گیاهی آرامبخش گفت: به طور معمول برای افراد استفاده روزانه 1 الی 3 بار مشکلی را ایجاد نمیکند و مصرف زعفران به همراه چای توصیه میشود.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان
اینجا کلیک کنید.
انتهای پیام/