پریدن پلک‌ها و لرزش آنی آن‌ها یکی از عارضه‌های چشمی است که برای افراد اتفاق می‌افتد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان  ،دکتر کی‌پور اپتومتریست در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرد: معمولاً پرش چشم عارضه‌ای شایع و خوش خیم است که به انقباضات متوالی و تکرار شونده عضلات پلک مربوط می‌باشد و اکثر افراد ‌درطول مدت زندگی چنین وضعیتی را تجربه می‌کنند.

وی افزود: مدت زمان تظاهر این وضعیت کوتاه بوده و بدون نیاز به لحاظ نمودن تدابیر درمانی خاصی برطرف می‌شود.

این اپتومتریست با اشاره به عواملی که پرش چشم را ایجاد می‌کند، تصریح کرد: عواملی مثل خستگی و کار مداوم بی وقفه، کم خوابی، مصرف مفرط مواد حاوی کافئین(قهوه و چای و ...)و اضطراب و استرس می‌توانند به ایجاد حالت پرش چشم منتهی شوند، همچنین در افرادی که دچار خستگی چشم هستند، پرش مکرر پلکی به وفور دیده می‌شود.معمولاًکسانی که پرش پلک دارند با حساسیت به نور و پلک زدن‌های سریع مواجه هستند.

وی اظهار داشت: در موارد ‌حادی که پرش پلک‌ها به مدت طولانی تداوم پیدا کند و برای فرد آزار دهنده باشد، انجام تدابیر درمانی تخصصی‌تر مثل تزریقات برای فلج ساختن عضلات درگیر که در فواصل زمانی سه ماهه صورت می‌پذیرد و یا انجام اعمال جراحی به منظور خارج کردن عضلات در چشم مبتلا، از دیگر تدابیری است که در موارد مقتضی بعد از ارزیابی‌های لازم توسط متخصص و در صورت ادامه پرش پلک‌ها صورت کی‌گیرد.

دکتر کی‌پور خاطرنشان کرد: معمولاً اصلاح سبک زندگی و تنظیم الگوی خواب و استراحت و پرهیز از مواجه با تنش و استرس می‌تواند از بروز پرش پلک‌ها جلوگیری کند.


منبع: قدس انلاین

برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.

انتهای پیام/ 
برچسب ها: علت ، راه درمان ، پرش پلک ، چشم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.