سعیده علیزاده در گفتگو با گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ افزود: ميوه، دُم ميوه و مغز هسته ميوه آلبالو ارزش درمانی دارند.
وی تصریح کرد: برای افراد دیابتی مضر نیست زیرا قند آن از نوع سوربیتول است که 70 درصد آن در بدن انسان بدون اینکه به گلوگز تبدیل شود، صرف تولید انرژی می شود.
علیزاده ادامه داد: مصرف جوشانده 30 گرم دم كرده دم آلبالو برای افرادی كه دچار بيماری هاي كليه و مثانه هستند مفيد است.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: آلبالو خواص گيلاس دارد و مصرف آن اعصاب را آرامش می دهد ولی در هر حال نبايد در مصرف آن زياده روی كرد.
وی افزود: ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره مؤثر و مفيد است.