معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: استفاده از کودهای شیمیایی در کشور تقریبا با میانگین جهانی برابر است، اما آنچه نگران کننده است استفاده بیش از حد از نیترات است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران؛ قباد محمدی افزود: بیش از یک سال است که ازطرح سنجش نیترات در محصولات کشاورزی می گذرد اما هنوز اطلاعات در این زمینه تکمیل نشده و اجرای طرح ادامه دارد.

به گفته وی وجود نیترات در محصولات تا حدی طبیعی است، زیرا ریشه برخی گیاهان نیترات خاک را جذب می‌کند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: نباید نیترات از حد مجازی در محصولات کشاورزی بالا برود.

محمدی یادآورشد : طبق آزمایشات صورت گرفته بالا بودن نیترات دربرخی محصولات نگران کننده و در برخی دیگر در حد مجاز بوده و درحال حاضر تا پایان جمع آوری اطلاعات و آزمایشات نمی‌توان در خصوص وضعیت نیترات محصولات کشاورزی استان اظهارنظر کرد.


انتهای پیام /ی



 

برچسب ها: کرمانشاه ، سرطان ، کشاورزی ، کود
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.