وی تصریح کرد: کشمش میوه رسیده و خشک انگور است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نامهای مختلفی در بازار به فروش میرسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت میشود.
علیزاده ادامه داد: مصرف کشمش سُستی و رِخوت را از بدن دور میکند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن میشود، بدن را تقویت میکند.
وی افزود: خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون میدارد.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری میکند.