استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و از رشد غیرمعمول سلول‌ها جلوگیری می‌کند و موجب کنترل قند خون در بدن می‌شود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است.

سعیده علیزاده در گفتگو با خبرنگار استان‌های باشگاه خبرنگاران؛ افزود: کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه ب است.

وی تصریح کرد: کشمش میوه رسیده و خشک انگور است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نام‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می‌شود.

علیزاده ادامه داد: مصرف کشمش سُستی و رِخوت را از بدن دور می‌کند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می‌شود، بدن را تقویت می‌کند.

وی افزود: خوردن چند عدد کشمش در روز به تقویت حافظه کمک کرده و افراد را از ابتلا به بیماری آلزایمر مصون می‌دارد.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند.

علیزاده تاکید کرد: مصرف کشمش به دلیل داشتن کلسیم فراوان برای سلامت استخوان‌ها  پیشگیری از پوکی استخوان مفید است.
 
انتهای پیام/ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.