به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از یاسوج؛ بهرام باقری گفت : کارخانه در سال ۷۵ مجوز تأسیس خود را دریافت کرد و در سال ۷۹ با همت پدر صنعت استان با ظرفیت ۳۰۰ تن در شبانه روز آغاز به کار کرد.
مدیرعامل کارخانه آرد باقری با اشاره به سه فاز این کارخانه تصریح کرد : در فاز اول ۴۰ نفر اشتغالزایی مستقیم و ۱۰۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم داشتیم.
باقری افزود : در فاز دوم که در سال ۹۴ به بهره برداری رسید واحد آرد بسته بندی شده در اوزان ۵۰۰ و ۹۰۰ گرمی در بسته های چند لایه متالایز با اشتغالزایی ۱۵ نفر راهاندازی شد.
وی از راه اندازی فاز سوم این واحد تولیدی تا ماههای آینده خبر داد و گفت: در فاز سوم ، بزرگترین واحد نان صنعتی در جنوب کشور با تولید ۱۵۰ نوع نان و باظرفیت ۸۰۰۰ قطعه در ساعت که ۱۰۰ نفر به طور مستقیم را مشغول می کند راه اندازی میشود.
این تولیدکننده افزود : ۵۸ درصد پیشرفت فیزیکی در این کار صورت گرفته و ماشین آلات پیشرفته خط تولید مطابق با آخرین تکنولوژی روز اروپا از کشورهای نصب و راه اندازی می شود.
این تولیدکننده به علت مشکلات تهیه نان به روش سنتی از قبیل اثرات منفی شعله مستقیم در نانوایی های سنتی که باعث ایجاد ترکیبات سرطانزا ، سوختگی و ضایعات نان می شود اشاره کرد و گفت: به دلیل سیستم کار نانوایی های سنتی به خاطر بهبود بخشیدن به بافت نان گاهی مجبور به استفاده از جوش شیرین می باشند که در مجموع باعث ایجاد ناراحتی های گوارشی برای مصرف کننده می گردد.
انتهای پیام /س