معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون کشور با اشاره به 2 میلیون و 150 مورد اهدای خون طی سال گذشته در کشور، بیشترین افراد نیازمند خون و همچنین بیشترین گروه‌های خونی اهدا کننده را اعلام کرد.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران؛ دکتر سیما ذوالفقاری معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون افزود: افراد مبتلا به بیماری‌های تالاسمی و لوسمی و جراحی‌ها از جمله افرادی هستند که به صورت مرتب خون استفاده می‌کنند.

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون کشور با بیان اینکه 60 درصد اهدای خون کشور مستمر است، خاطرنشان کرد: از میان اهدا کنندگان خون، 95 درصد مردان و پنج درصد زنان اهدای خون داشتند.

ذوالفقاری با اشاره به اینکه گروه O بیشترین اهدا کننده خون بوده است، تصریح کرد: گروه A و سایر گروه‌های خونی در رتبه‌ها بعدی اهدا کننده خون بودند.

وی ادامه داد: برخی از افراد در سال گذشته در کشور داشتیم که خون‌های نادر داشتند و سازمان آنها را گرفته و بصورت منجمد نگهداری می‌کند تا در صورت نیاز به این افراد تزریق کند.

معاون سازمان انتقال خون کشور با بیان اینکه با کمبود اهدا کننده خون در کشور مواجه نیستیم، عنوان کرد: همه افراد بصورت داوطلبانه اقدام به اهدای خون می‌کنند.

ذوالفقاری افزود: یکی از مشکلات انتقال خون این است که خون را تهیه می‌کنیم و به بیمارستان‌ها می‌فرستیم، اما متاسفانه تجهیزات لازم را برای نگهداری از خون ندارند و بانک‌های خون استانداردهای لازم را رعایت نمی‌کنند.

وی بیان کرد:‌ سازمان انتقال خون در سطح کشور با کمبود پزشک مواجه است، البته همین تعداد نیرو تلاش خود را برای خدمات رسانی به مردم انجام می‌دهند.

معاون فنی و فناوری‌های نوین سازمان انتقال خون کشور اضافه کرد: انتقال خون 196مرکز در سطح کشور دارد که از این تعداد 31 مرکز اصلی هستند که باید مراکز اصلی از لحاظ کیفی رشد کنند و برنامه‌ای برای افزایش آنها نداریم.



انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار