گفتنی است، بر اساس جدیدترین پژوهشها میوههای دارای رنگ روشن، سبزیجات، گوشت بدون چربی، آجیل و انواع دانهها بشدت برای محافظت از چشم مفید هستند.
بررسیها نشان میدهند، بر اساس تحقیقات این نوع مواد غذایی سبب تقویت شبکیه و عنبیه چشم میشوند و همینطور مانع از جذب نورهای مخرب و مضر آبی و نور ماورای بنفش میشوند.ژ
همینطور سبزیها و سایر مواد غذایی مانند کلمپیچ، پرتغال، تخممرغ، اسفناج، سیب زمینی شیرین، انبه، هویج، پنیر، ماست، شیر و ماهیهای روغنی میتوانند از ابتلا به بسیاری از بیماریهای چشمی جلوگیری کنند.
از جمله خوردن این مواد غذایی مانع از ابتلا به بیماری ماکول در افراد میشود.
انواع فلفل بویژه فلفل قرمز نیز به دلیل وجود رنگدانههای فراوان و با غلظت بالا میتوانند سبب محافظت از شبکیه چشم و نیز حفظ عملکرد طبیعی چشم شوند.
همینطور میوههایی مانند زغال اخته و شمشک نیز میتوانند سبب جلوگیری از پیرشدن سلولهای چشمی به خاطر افزایش سن، نورهای مخرب محیطی و نیز آسیبهای ناشی از دیابت شوند.
کارشناسان در کنار تنظیم رژیم غذایی به افراد توصیه اکید میکنند در حفظ بهداشت چشمهای خود کوشا باشند، آنها را بدقت شستشو داده، از عینک طبی و یا آفتابی در صورت نیاز حتما استفاده کنند و در صورت داشتن سابقه خانوادگی ابتلا به یکی از انواع بیماریهای چشمی حتما در این خصوص با متخصص چشم پزشکی مشاوره انجام دهند.
انتهای پیام/