به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، دکتر Hana Kaleva میگوید: مصرف مقدار غذای بیشتر در وعده صبحانه و ناهار به جای مصرف میان وعده در طول روز مفیدتر خواهد بود.
اگر چه برای روشن شدن این پیشنهاد نیاز به اقدامات بیشتری در مقیاس بزرگتر و مدت زمان بیشتری است.
عدم بازداری از خوردن، گرایش به پرخوری را در برخی شرایط بهبود میبخشد. در این حالت افراد احساس گرسنگی کمتری میکنند.
دکتر Kaleva در ادامه خاطرنشان میکند افرادی که تعداد وعده کمتری غذا میخورند کمتر احساس گرسنگی میکنند در مقایسه با افرادی که تعداد وعده بیشتری غذا میخورند و افراد به طور معمول 30 – 40 گرم فیبر در طول روز نیاز دارند و در صورتی که افراد احساس گرسنگی می کنند توصیه میشود از سالاد سبزیجات استفاده کنند.
Margarert Power از مرکز دیابت Minneapolice میگوید: مهمترین نکته در افراد دارای دیابت نوع 2، داشتن برنامهای مناسب برای دریافت کربوهیدرات کافی در روز میباشد تا میزان قندخون و وزن مناسب در اینگونه افراد در حد مناسبی قرار گیرد.
وی در ادامه افزود: قصد دارد در بیماران خود تاثیر تعادل در غذا خوردن و استفاده از انواع غذاها را بررسی کند.
Margarert Power در پایان بیان کرد: هدف ما کمک به بیماران است تا خود را در داشتن تغذیه صحیح مدیریت کنند.
شایان ذکر است یکی از اهداف تغذیهدرمانی برای افراد مبتلا به دیابت استفاده از انواع غذاها است.
انتهای پیام/