اجتناب از عوامل عفونت زا کمک شایانی به بهبود وضعیت مادر برای داشتن دوران بارداری بدون دغدغه می کند.

دکتر ناهید خداکرمی متخصص مامایی در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران در باره علل سقط جنین عنوان کرد:

اغلب سقط جنین در 3 ماهه اولیه بارداری به دلیل اختلالات ژنتیکی جنین است که سقط شدن در چنین مواردی اجتناب ناپذیر است و در واقع به طور طبیعی و، بچه هایی که قابلیت زندگی خارج از رحمی ندارد در طی این دوران دچار سقط می شوند و از لحاظ علمی کاری برای ماندگاری اینگونه بچه ها نمی توان انجام داد.

دکتر در ادامه خاطر نشان کرد گاهی برخی عوامل دیگر سبب سقط می شود که این عوامل تاحدودی قابل پیشگیری است به عنوان مثال ابتلا به بعضی ها مانند بیماری های عفونی که مادر به آن مبتلا می شوند؛ می تواند عامل این مسئله باشد که تشخیص زودرس عفونت ها و اجتناب از آنها به بارداری سالم کمک شایانی می کند. از جمله بیماری های عفونی نیز می توان به مالاریا ،عفونت دستگاه تنفسی (که عامل باکتریایی دارد)برخی انگل های منتقله از پرندگان ، سگ و گربه، سرخجه( باعث ناهنجاری هم می شود) اشاره کرد.توصیه می شود . دخترها و خانم های جوان از تماس با این عوامل خودداری کنند.

از علل موثر دیگردر سقط جنین عوامل محیطی همانندآلودگی هوا ، تشعشعات مغناطیسی و حتی آب و غذای آلوده است.

متخصص مامایی افزود: در صورتی که مادری باردار است و با نشانه های سقط که مهمترین علامت آن خونریزی است مواجه شود، از نظر علمی نمی توان کمکی به بهبود وضعیت کرد جز اینکه به طور معمول برای فرد استراحت توصیه می شود. گاهی هم نیاز است برای جلوگیری از این امر به فرد هورمون تزریق شودو چنانچه  سطح هورمون هایی افراد طبیعی باشد ، نمی توان از این روش برای جلوگیری از سقط استفاده کردو حتی می تواند باعث ایجاد عارشه شود. شایان ذکر است فعالیت های فیزیکی نمی تواند از علل سقط باشد.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: بارداری ، بیماری ، سلامت ، سقط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.