مصرف نوشیدنی های کافئین دار، آهن موجود در بدن را که برای عملکرد بسیاری از اندام‌ها ضروری است، حدود 70 تا 80درصد از بین می‌برد.

محمد کاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد:‌بسیاری از عوامل بروز مشکلات مغزی، قلبی و عروقی به طور عمده ناشی از مصرف مواد غذایی بدون خاصیت و رفتارهای نامناسب در زندگی است.

وی با اشاره به تاثیر غذاهای بی کیفیت در بروز بیماری‌های خطرناک و جدی افزود:‌نوشیدنی‌های حاوی کافئین از جمله موادی هستند که به علت دارا بودن مواد اسیدی، به شدت عملکرد برخی از اندام‌ها را با مشکل مواجه کرده و حتی اثر برخی از مواد مغذی و مورد نیاز بدن را کاهش می دهند.

شفیعی تاکید کرد:‌مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار، آهن موجود در بدن را که برای عملکرد بسیاری از اندام‌ها ضروری است، حدود 70 تا 80 درصد از بین می‌برد.

وی با بیان اینکه‌ آهن برای عملکرد صحیح حافظه مورد نیاز است، یاد آور شد:‌برخی از میوه‌ها نظیر موز نیز با دارا بودن مقادیر بالای ویتامین B می تواند حافظه را تا حد زیادی تقویت کنند.

شفیعی گفت:‌در مقابل باید تا حد امکان از مصرف بیش از اندازه شیرینی‌ها و غذاهای سس دار برای پیشگیری از کاهش قدرت حافظه و یادگیری، پرهیز کرد.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار