به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،، علیرضا نادری معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در نشست خبری به اصلاحات طرح تفصیلی شهر تهران اشاره کرد و گفت: با تصویب این اصلاحات پهنههای سکونت کم شده، پهنه G (فضای سبز) 10 درصد افزایش یافته و هیچ تغییر پهنهای صورت نگرفته است. مشخصات دقیق تغییرات همه "پارسل"ها موجود است.
وی با اشاره به اینکه محدوده شهر تهران در طرح جامع 713 کیلومتر پیشبینی شده که در طرح تفصیلی این میزان به 648 کیلومتر رسیده است اظهارکرد: در حال حاضر محدوده 613 کیلومتری به تصویب رسیده که با حذف 7 یا 8 مورد اصلاحی این میزان کمتر هم میشود، مرجع تصویب خط محدوده شهرها فقط شورای عالی شهرسازی و معماری کشور است و شهرداریها و شوراهای شهر تنها میتوانند در این خصوص نظر مشورتی بدهند.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه درباره بلندمرتبهسازی در منطقه 22 تصریح کرد: طرح جامع ساختمان بلندمرتبه را تعریف کرده و گفته ساختمانی که 11 طبقه یا بیشتر باشد بلندمرتبه است که با احتساب طبقه همکف 12 طبقه نیز قابل قبول است.
نادری همچنین گفت: در منطقه 22 در اطراف دریاچه چیتگر تراکم سنگین جمعیتی داریم اما اینطور نیست که خدمات به کسی نرسد با این همه خدمات در این منطقه در یک نقطه خاص متمرکز است وبرخلاف آنچه درباره بارگذاری جمعیتی در منطقه 22 گفته میشود جمعیت در هکتار در این منطقه زیر 100 نفر است که مطابق با استاندارد جهانی است.
وی تصریح کرد: بند 16 - 29 دفترچه طرح تفصیلی گفته در منطقه 22 استثنائاً 3 مصوبه موردی کمیسیون ماده 5 قابل قبول است که ضوابط خاصی را برای این منطقه تعریف کرده و بلندمرتبهسازی تا 21 طبقه را مجاز دانسته است.
نادری با اشاره به اینکه درشورای عالی شهرسازی و معماری تصمیم گرفته شد که بلندمرتبهسازی در منطقه 22 ممنوع اعلام شود و در این منطقه نیز طبق ضوابط دفترچه طرح تفصیلی عمل شود افزود:در حال حاضر در این منطقه در حال بازنگری در ضوابط ساختوساز هستیم و سقف جمعیتی را نیز ظرف سه ماه به شورای عالی شهرسازی و معماری اعلام میکنیم.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران تاکید کرد: در برخی از مناطق مرکزی تهران جمعیت در هکتار 400 نفر است. با در نظر گرفتن تمام این موارد باید بگویم هیچ کس بلندمرتبهسازی در تهران را ممنوع نکرده و اصولاً هیچ عقل سلیمی این موضوع را نمیپذیرد.
نادری سپس در مورد روند تهیه طرحهای موضعی و موضوعی گفت: 129 طرح در پیوست دفترچه طرح جامع مصوب سال 86 بوده که بخش عمدهای از آن تهیه شده و در این راستا 56 قرارداد منعقد کردهایم.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران درباره پروژه بوستان مادراظهار کرد: هیچ تهاتری درباره این زمین صورت نگرفته است این ملک به مساحت 7.1 هکتار کارشناسی و به قیمت روز فروخته شده که رقم آن نزد اداره املاک شهرداری است. همچنین پروانهای که برای این پروژه صادر شده بسیار سبک است و عوارض آن 170 میلیارد تومان بوده که هر ماه چکهایش وصول میشود.
وی خاطر نشان کرد: پرونده پروژه نور یا همان بوستان مادر در جلسه علنی قبلی شورای شهر برای همیشه بسته شد اما چند نکته لازم به ذکر است اول اینکه پروانه صادره را تنها مرجع قضایی میتواند باطل کند؛ دوم اینکه شورای عالی معماری و شهرسازی ظرف 15 روز فرصت اعتراض به پروانهها را دارد که در این مدت درباره این پروژه اقدامی نکرده بلکه دو سال بعد اعتراف کرده همچنین نیمه جنوبی این ملک در طرح جامع در پهنه M قرار داشته و علاوه بر آن درختان موجود در این ملک نیز در دهه 70 قطع شده است.
انتهای پیام/