رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف فوتی در چهارمین هفته بهمن ۱۴۰۳ خبر داد.

سرهنگ رابعه جوانبخت رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص تصادفات هفته‌ای که گذشت، گفت: تصادف اول در روز شنبه ۲۰ بهمن ماه حوالی ساعت ۰۶:۳۰ صبح در بزرگراه شهید چمران مسیر شمال به جنوب قبل از پل شهید همت رخ داد که در آن یک دستگاه وانت نیسان با عابر پیاده‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشته برخورد کرد که در اثر شدت صدمات وارده عابر پیاده جان خود را از دست داد.

وی در ادامه گفت: متاسفانه در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه شاهد دو فقره تصادف فوتی بوده‌ایم بدین ترتیب که حوالی ساعت ۰۰:۵۹ بامداد در بزرگراه آزادگان مسیر غرب به شرق لاین کندرو دو دستگاه موتور سیکلت که یکی از آنها به صورت خلاف جهت در حرکت بوده به صورت رخ در رخ با هم برخورد کرده که در پی این حادثه و شدت ضربه و جراحات وارده هر دو راکب جوان آن که در رده سنی ۳۲ و ۱۷ ساله بودند در دم فوت شدند و دو سرنشین دیگر آن مصدوم و توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

تصادف منجر به فوت دیگر چهارشنبه حوالی ساعت ۰۱:۳۰ در بزرگراه شهید همت مسیر شرق به غرب بعد از شیخ بهایی رخ داد که در آن یک دستگاه اتوبوس شرکت واحد با عابر پیاده ۵۰ ساله‌ای که قصد تردد غیرمجاز از این معبر را داشته برخورد کرده که در پی این حادثه عابر پیاده جان خود را از دست داد.

اما تصادف آخر حوالی ساعت ۰۲:۲۰ بامداد پنج شنبه ۲۵ بهمن ماه در بزرگراه شهید باکری مسیر شمال به جنوب بعد از پل شهید همت اتفاق افتاد که در آن یک دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ با یک دستگاه موتور سیکلت که در حاشیه بزرگراه توقف کرده بود برخورد کرده که در پی این حادثه راکب موتور در اثر شدت ضربه و جراحات وارده جان خود را از دست داد.

سرهنگ جوانبخت در پایان افزود: از تمامی رانندگان عزیز تقاضا داریم اگر به هر دلیلی موتورسیکلت را برای تردد در سطح معابر شهری انتخاب می‌کنند باید احتیاط لازم را انجام دهند و حتما برای حفظ جان خود و دیگر سرنشینان از کلاه ایمنی استفاده کنند، بخاطر داشته باشید رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی ضامن سلامتی کاربران ترافیکی است.

شما می‌توانید؛ برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون اخبار مرتبط با پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در حوزه تصادفات، حوادث، تخلفات، طرح های ترافیکی و اخبار تکمیلی روزانه به سامانه http://tehran.rahvar120.ir/ مراجعه نمایید.

منبع: پلیس راهور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
به نظر من آموزشگاه یکی از مهمترین هاست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۵ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
خنده برای فوتی هاست
خب یه عکس بهتر میگذاشتید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۲ ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
بی وجدان های مسلمون یه جاده یا ماشین ندارید
آخرین اخبار