سعید امانی متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کاهو به مقدار قابل توجهی سرد و خشک است و معمولا با خیار و گوجه به عنوان سالاد در اکثر سفرههای ما ایرانیان حضور دارد.
استفاده از کاهو پس از مصرف غذا، برای افراد سرد مزاج اصلا مناسب نیست و موجب بروز اختلالات گوارشی در افراد میشود، در واقع بهتر است گهگاهی مقادیر کمی کاهو استفاده نمایند.
وی افزود: افرادی که پوست صورت آنها بسیار جوش دارد و خواستار پوستی شفاف و زیبا هستند توصیه میشود 10 روز کاهو با سکنجبین میل شود تا پوست افراد بهبود یابد.
وی اذعان داشت: کاهو خواب آور است و افراد گرم مزاج که با بیخوابی دست و پنجه نرم میکنند بهتر است به جای اعتیاد به قرصهای آرام بخش در کنار غذای خود از کاهو استفاده کنند.
انتهای پیام/