بسياري از ما بر اثر عادت و آموزش هايي كه نسل به نسل از مادران مان گرفتيم مي دانيم كه كاهو را بايد با سكنجبين بخوريم اما تعداد كمي از ما مي دانيم كه چرا بايد اين دو را در كنار هم بخوريم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، به اعتقاد درمانگران طب سنتي مصرف كاهو در كنار سكنجبين علاوه بر درمان خارش و ترك هاي پوستي به بهبود رنگ زرد ناشي از افزايش صفرا در بدن كمك مي كند.

 

افرادي كه ميزان صفراوي تجمع يافته در بدن شان زياد است و گرماي بدن شان بالاست با مصرف كاهو و سكنجبين مي توانند اين گرمي را كنترل كنند و صفراوي مازاد بدن را دفع مي كنند.

 

خوردن كاهو و سكنجبين مي تواند به مرور خشكي و عصبانيت فرد گرم مزاج را كاهش دهد و حتي بر حالات روحي او نيز اثر بگذارد.

برچسب ها: کاهو ، سکنجبین ، خوردن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.