سوسن پارساي، متخصص تغذيه و رژيم درماني، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بهترين کار براي پيشگيري از تشنگي در طي روز استفاده نکردن از موادي که خيلي نمک سود هستند از جمله خيارشور، ترشي شور و غذاهاي خيلي شور مصرف نشود.
وي در ادامه تصريح کرد: چاي پررنگ، نوشابه هاي رنگي، قهوه، نوشابه هاي بدون رنگ که باعث افزايش ادرار مي شود، مصرف نکنيم و به جاي آن از سبزيجات و ميوه جاتي که مي توانند با فيبرشان داخل روده زمان دهند تا آرام آرام آب به بدنشان برسند، کمک کنيم.
پارساي همچنين اظهار داشت: گاهي اوقات مصرف تخم شربتي و يا ترکيبات ديگر به صورت شربت به شرط اينکه روده سالم باشد، مي تواند براي پيشگيري از يبوست کمک کند.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني در پايان خاطرنشان کرد: مصرف کاهو، خيار، طالبي از موادي هستند که مي توانند آرام آرام آب را جذب بدن ما کنند که در طول روزهاي ماه رمضان که بلند است، زياد تشنه نشويم./ح