1. آناناس: آنزیم بروملایین موجود در آن، پلاك ها (باكتری هایی كه به
دندان می چسبند) را درهم می شكند و به عنوان پاك كننده عمل می كند.
2. مركبات: میوه هایی مثل پرتقال باعث افزایش تولید «سالیوا» در بدن می شود كه به طور طبیعی دندان ها را پاك می كند.
3. اسفناج: سبزی هایی با برگ های سبز تیره مثل اسفناج، كاهو و كلم پیچ حاوی منیزیم هستند كه روی دندان، سطحی مقاوم به لكه پدید می آورد.
4. سیب: گاز زدن سیب با پوست كمك می كند پلاك ها از روی دندان كنده
شوند. اسید مالیك موجود در آن هم به حل شدن موادی كه باعث تغییر رنگ دندان
می شود، كمك می كند.
5. سالومون: ماهی های آب سرد مثل سالومون حاوی امگا 3 و فسفر هستند كه مینای دندان را مقاوم می كند.
6. توت فرنگی: توت هم مثل سیب، اسید مالیك دارد كه جلوی تغییر رنگ دندان ها را می گیرد.
7. هویج: مسواك تان را فراموش كرده اید؟ هویج خام گاز بزنید.
8. پیاز: 2 ماده از تركیبات سولفور دارد كه باكتری هایی كه باعث كند
شدن دندان و ساییده شدن مینا می شود را كم می كند. سیر هم همین اثر را
دارد.
9. ماست، شیر و پنیر: لبنیات كلسیم و فسفر دارد كه به تقویت مینای دندان و بهتر شدن ظاهر دندان كمك می كند.
سلامانه